Δύο δράσεις, σε ένα εικοσιτετράωρο πραγματοποίησε η Ένωση Ποντίων Αμπελοκήπων, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο, πως ότα υπάρχει μεράκι, αγάπη στην παράδοση των Ελλήνων του Πόντου, τότε όλα μπορούν να γίνουν από ανθρώπους που υπηρετούν αυτόν τον σκοπό.

Έτσι σε ένα 24ώρο, οι άνθρωποι που βρίσκονται στο διοικητικό συμβούλιο και τα μέλη του συλλόγου πραγματοποίησαν δύο δράσεις και κατάφεραν να συγκεντρώσουν το ενδιαφέρον ανθρώπων που αγαπούν την παράδοση.

Το χορευτικό και μέλη της διοίκησης της Ένωσης Ποντίων Αμπελοκήπων με επικεφαλής τον πρόεδρο Χρήστο Κυριακίδη, συμμετείχαν στις εκδηλώσεις της αποκριάτικης δραστηριότητας του Δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης, με χορούς και ποντιακά εδέσματα και μουχαμπέτ’ της Τσικνοπέμπτης στις εγκαταστάσεις του συλλόγου.

AMPELOKHPOI.ENOSH.PONTION.TSIKNOPEMPTH.216.2.2023 1

Κι όπως αναφέρουν οι υπεύθυνοι της Ένωσης Ποντίων Αμπελοκήπων, όσοι γνωρίζουν με τι κόπο οργανώνονται όλα αυτά και πρωτίστως όταν το αποτέλεσμα έχει απόλυτη επιτυχία, δείχνει πολλά. Άνθρωποι με μεράκι και αγάπη γι’ αυτό που υπηρετούν. Εθελοντισμός, παράδοση και προσφορά.