Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλίπιτάς του κόβει ο Σύλλογος Καυκασίων Καλαμαριάς «Ο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ», την οποία θα ευλογήσει ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ.κ. Ιουστίνος, την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023 στις 11.30 το πρωί, στην αίθουσα του Θεάτρου Χηλής (νυν Σταύρου Κουγιουμτζή), που βρίσκεται στο «1ο Γυμνάσιο Καλαμαριάς, Φροντιστήριο Τραπεζούντας.

Αναφέρεται σε σχετική πρόσκληση του Συλλόγου Καυκασίων Καλαμαριάς «Ο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ», την οποία εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου υπογράφουν ο πρόεδρος Χρήστος Πετανίδης και ο γενικός γραμματέας Ελευθέριος Ψωμιάδης.

Σας περιμένουμε την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 11:30 π.μ. στην αίθουσα του Θεάτρου Χηλής «1ο Γυμνάσιο Καλαμαριάς Φροντιστήριο Τραπεζούντας» Χηλής 12 και Τριπόλεως Καλαμαριά ΤΚ 55131για να κόψουμε και να μοιράσουμε όλοι μαζί την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτας του Συλλόγου μας Με πολλές ευχές για να είναι το 2023 καταπώς το θέλουμε.

Την τελετή κοπής της Βασιλόπιτας θα ευλογήσει ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ.κ. Ιουστίνος. Η παρουσία σας θα μας γεμίσει με μεγάλη χαρά.