Την επ’ αόριστον αναβολή της τακτικής γενικής εκλογοαπολογιστικής συνέλευσης, λόγω τηα πανδημίας του Κορωναϊού, αποφασίστηκε στον ποντιακό πολιτιστικό σύλλογο Καλλιθέας – Συκεών του νομού Θεσσαλονίκης,. με τη χρήση ψηφιακών μέσων, στη λήψη της σχετικής απόφασης.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του ποντιακού πολιτιστικού συλλόγου Καλλιθέας – Συκεών Θεσσαλονίκης, την οποία εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου υπογράφουν ο πρόεδρος Αντώνης Σαουλίδης και η γενική γραμματέας Δέσποινα Ταϊγανίδου, «έπειτα από συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου με τη χρήση ψηφιακών μέσων αποφασίστηκε ομόφωνα η επ’ αόριστον αναβολή της τακτικής Γενικής Εκλογοαπολογιστικής Συνέλευσης του Συλλόγου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ποντιακού Πολιτιστικού Συλλόγου Καλλιθέας Συκεών είναι στη δυσάρεστη θέση να αναβάλει επ’ αόριστον την τακτική Γενική Συνέλευση που κανονικά θα πραγματοποιούνταν τον Δεκέμβριο του 2020.

Η ύπαρξη των απρόβλεπτων και ιδιαίτερων συνθηκών που επικρατούν και θέτουν σε κίνδυνο την υγεία των μελών μας καθώς και των απαγορεύσεων που ισχύουν λόγω του lockdown δεν είναι δυνατή τόσο η πραγματοποίηση της Γενικής Συνέλευσης όσο και οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί μόλις το επιτρέψουν οι υγειονομικές συνθήκες σε χρονική στιγμή που θα κριθεί ότι ευνοείται η μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή των μελών μας.

Επίσης αποφασίστηκε ομόφωνα ότι νωρίτερα θα διεξαχθεί Έκτακτη Γενική Συνέλευση για την τροποποίηση του καταστατικού και την εκλογή μελών για την κάλυψη των κενών θέσεων της Εξελεγκτικής Επιτροπής έπειτα από τις παραιτήσεις ορισμένων μελών της.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου μας θέτοντας ως αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα το κοινό καλό και την υγεία όλων, θα παρακολουθεί τις εξελίξεις και θα προχωρήσει σε εκ νέου ενημέρωση».