Στην έκθεση μινιατούρας στην οποία συμμετείχαν πενήντα πέντε καλλιτέχνες από τη Θεσσαλονίκη και την Βόρεια Ελλάδα, συμμετείχε η ζωγράφος – αγιογράφος Σοφία Αμπερίδου, η οποία πραγματοποιήθηκε στον εκθεσιακό χώρο του δήμου Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στο κτίριο της αντιδημαρχίας αρχιτεκτονικού στην οδό Αγγελάκη, στο κέντρο της πόλης.

Με ανακοίνωσή της η Σοφία Αμπερίδου ευχαριστεί όλους όσους επισκέφθηκαν την έκθεση, μιας και τώρα οδεύει προς το τέλος της, αναφέροντας: «Καλημέρα με τις θερμές ευχαριστίες μου προς όλους τους φίλους, φίλες κι άλλους επισκέπτες που μας τιμούν με την παρουσία τους! Τελευταία εβδομάδα λειτουργίας για την έκθεση μινιατούρας του ΣΚΕΤΒΕ (Σύλλογος Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Βόρειας Ελλάδας), με έργα ζωγραφικής σε διαστάσεις ως 12 x 12 εκ., στον εκθεσιακό χώρο του Δήμου Θεσσαλονίκης στην οδό Αγγελάκη 13.

AMPERIDOY.SOFIA.MINIATOYRES.10.2020.2

Στην έκθεση μινιατούρας (ζωγραφικές διαστάσεις 12Χ12 εκατοστών) συμμετείχαν πενήντα καλλιτέχνες από τη Βόρεια Ελλάδα, ο καθένας με τέσσερα έργα.

Η Σοφία Αμπερίδου συμμετείχε επίσης με τέσσερα βυζαντινότροπα έργα. Μια μικρή ενότητα που απεικονίζει κορίτσια/γυναίκες και πουλιά, θέλοντας να αποδώσει μέσα από αυτή τη συνύπαρξη, την αίσθηση της μελωδίας και της αισιοδοξίας.

Η έκθεση ολοκληρώθηκε το Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2020».