Κυριευμένος από οργή, ο Θέμης αποφασίζει να «απάντήσει» στον Οσμάν με το ίδιο νόμισμα. Η αιματηρή σύγκρουσή τους φέρνει ταραχές στην περιοχή που παίρνουν μεγάλες διαστάσεις. Αυτά και πολλά άλλα πρόκειται να δουν οι τηλεθεατές στο νέο επεισόδιο του τηλεοπτικού σταθμού OPEN της σειράς «Το Κόκκινο Ποτάμι» σε σκηνοθεσία του Μανούσου Μανουσάκη, που βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίου του Χάρη Τσιρκινίδη και θα προβληθεί την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019.

TOKOKKINOPOTAMI.IFIGENEIA.A541C036 190729QS 06423406

Η Ιφιγένεια, βλέποντας σε μια προβολή επικαίρων της «Πατέ» τον Μίλτο τραυματισμένο, αποφασίζει να αψηφήσει κάθε κίνδυνο και να ταξιδέψει στην Ελλάδα για να τον βρει.

TOKOKKINOPOTAMI.THEMIS 

Η επίθεση που δέχτηκε ο βουλευτής Παυλίδης στα χωράφια από τον Οσμάν τον αφήνει σοβαρά τραυματισμένο, στερώντας του τη δυνατότητα να περπατήσει ξανά. Ο μικρότερος γιος του, ο Θέμης, κυριεύεται από οργή και αποφασίζει να απαντήσει στον Οσμάν και τους ανθρώπους του.

TOKOKKINOPTAMI.THEMIS.SYLYPSI

Ο Θέμης επιχειρεί μαζί με τον αδελφό της Βασιλικής, τον Παναγιώτη, να βγάλουν απ’ τη μέση τον ορκισμένο εχθρό των Ελλήνων Οσμάν. Οι ταραχές που ξεσπάνε μετά από την ενέδρα που του στήνουν παίρνουν μεγάλες διαστάσεις.

TOKOKKINOPOTAMI.BASILIKI

Η ζωή των Ελλήνων στα παράλια του Πόντου γίνεται ακόμα πιο δύσκολη, με το φόβο να γίνεται πια κυρίαρχο συναίσθημα.

TOKOKKINOPOTAMI.ALH.OMEROGLOY

Τις ανακρίσεις για τον πυροβολισμό του Οσμάν θα αναλάβει ο λοχαγός Αλή Ομέρογλου, ο οποίος έρχεται εσπευσμένα από την Κωνσταντινούπολη. Η εμφάνισή του θα παίξει καταλυτικό, αλλά και αναπάντεχο ρόλο στις εξελίξεις.