Τον ετήσιο χορό της διοργανώνει η Ένωση Ποντίων Αμπελοκήπων και υπόσχεται μια αξέχαστη βραδιά σε όλους όσους παρευρεθούν να διασκεδάσουν υπέροχα όλοι μαζί σαν μια παρέα, έτσι όπως μόνον οι διοργανωτές γνωρίζουν να γλεντούν στους ρυθμούς της παράδοσης των Ελλήνων του Πόντου.

Στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα συμμετέχουν οι, Ανδρέας Κουγιουμτζίδης στη λύρα, Μπάμπης Ιορδανίδης, Παύλος Τριανταφυλλίδης, Αλέξης Αλεξιάδης στο τραγούδι, ο Περικλής Μιχαηλίδης στη λύρα, ο Σταύρος Κεϊσίδης στο νταούλι, ο Γιώργος Παπαδόπουλος στο κλαρίνο, ο Γεώργιος Τσαηρίδης στα ντράμς.

Ο ετήσιος χορός της Ένωσης Ποντίων Αμπελοκήπων θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019, στην αίθουσα εκδηλώσεων event hall, που βρίσκεται στο 7ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Λαγκαδά, στο Δερβένι, και η τιμή πρόσκλησης είναι 15 ευρώ και περιλαμβάνει πλήρες μενού και απεριόριστο ποτό.

Η ώρα έναρξης του ετήσιου χορού της Ένωσης Ποντίων Αμπελοκήπων είναι στις 20.30 το βράδυ, και οι ενδιαφερόμενοι για κρατήσεις τραπεζιών μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνο, 6942870997 και 6948482532.