Ξεκίνησαν την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019. τα τμήματα της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας με μεγάλη συμμετοχή μελών, μαθητών και φίλων του συλλόγου, μέσα σε ένα πανηγυρικό κλίμα και με την συμμετοχή μαθητών και γονέων τους.

Την φετινή χρονιά 2019 – 2020 θα λειτουργήσουν πάνω από 18 τμήματα στην Εύξεινο Λέσχη Βέροιας.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας, την οποία εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου υπογράφουν ο πρόεδρος Νικόλαος Τουμπουλίδης και η γραμματέας Ευαγγελία Τογκουσίδου, «με την έναρξη και της νέας αυτής περιόδου το Δ.Σ. θα προσπαθήσει να συνεχίσει με ακόμη μεγαλύτερη ένταση και πάθος, να προάγει και να διαδίδει τα πατρογονικά Ποντιακά ήθη και έθιμα, τις παραδόσεις και την διάλεκτο μας.

Πληροφορίες και εγγραφές στη γραμματεία της Λέσχης από Κυριακή έως Πέμπτη και ώρα 17-21:00. Τηλέφωνο επικοινωνίας 2331072060. Σας περιμένουμε όλους».