Τετραήμερες πολιτιστικές εκδηλώσεις διοργανώνει το Διοικητικό Συμβούλιο του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Μεσαίου «ΝΕΑ ΚΟΤΥΩΡΑ» από το Σάββατο 3 Αυγούστου έως την Τρίτη 6 Αυγούστου 2019.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το πρόγραμμα που έδωσε στη δημοσιότητα Διοικητικό Συμβούλιο του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Μεσαίου «ΝΕΑ ΚΟΤΥΩΡΑ», το οποίο υπογράφουν ο πρόεδρος Παύλος Λαζαρίδης και η γενική γραμματέας Ναταλία Ανθυμιάδου, είναι το ακόλουθο:

Σάββατο 3 Αυγούστου 2019 και ώρα 9:00 μ.μ.

Λαϊκο - ποντιακή βραδιά στο Δημοτικό Σχολείο Μεσαίου με τους καλλιτέχνες: Τραγούδι Γιάννης Δασκουλίδης, Γιάννης Τσελεπης. Λύρα και τραγούδι Κώστας Σαβιολάκης, Κώστας Κυριακίδης. Τύμπανα Δημήτρης Ευθυμιάδης. Αρμόνιο Μιχάλης Σαλπιγκτής και Κλαρίνο Σταύρος Μαντσος. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Κυριακή 4 Αυγούστου 2019

Ώρα: 7:00μ.μ. Ποδοσφαιρικός Αγώνας μεταξύ παλαίμαχων και νέων Αστραπής Μεσαίου με αθλοθέτηση κυπέλλου «Αναστάσιος Μαρμαρίδης» στην νικήτρια ομάδα από τον Μ.Π.Σ Μεσαίου «ΝΕΑ ΚΟΤΥΩΡΑ». Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο γήπεδο Μεσαίου.

Ώρα: 9:00μ.μ. Αθλοπαιδίες (όπως 100 μέτρα, τσουβαλοδρομία, σκυταλοδρομία, παιχνίδια συνεργασίας, τράβηγμα σχοινιού, ακόντιο). Στο γήπεδο Μεσαίου.

Δευτέρα 5 Αυγούστου 2019 και ώρα 9:00 μ.μ.

Ένας Πανύψηλος Ξυλοπόδαρος και ένας εκπληκτικός κλόουν θα υποδεχθούν και θα διασκεδάσουν μικρούς - μεγάλους στο δημοτικό σχολείο Μεσαίου. Η βραδιά θα περιλαμβάνει πολλά παιχνίδια και διαγωνισμούς χορού με φαντασία και γέλιο.

Τρίτη 6 Αυγούστου 2019 και ώρα 9:00 μ.μ.

Χορευτική εκδήλωση στο Δημοτικό Σχολείο Μεσαίου. Συμμετέχουν σύλλογοι με χορούς από διάφορες περιοχές καθώς και τα δύο χορευτικά συγκροτήματα του συλλόγου μας (το μικρό και το μεγάλο).