Τον καθιερωμένο αγιασμό με την ευκαιρία της έναρξης της νέας χορευτικής περιόδου, πραγματοποίησε το βράδυ της Τετάρτης 10 Οκτωβρίου 2018 η Ένωση Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων, παρουσία μελών και φίλων του συλλόγου και εκπρόσωπων των αρχών.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Ένωσης Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων, την οποία εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου υπογράφουν, ο πρόεδρος Ηρακλής Τσακαλίδης και η γενική γραμματέας Παναγιώτα Ιωαννίδου, «την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης κ. Γιώργος Αρβανιτίδης, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Λάκης Σημαιοφορίδης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Ανέστης Πολυχρονίδης και Δημήτρης Καρασαββίδης και πλήθος μελών και φίλων του συλλόγου.

OREOKASTRO.AGIASMOS.10.10.2018 2

Σ’ όλους τους παρευρισκόμενους προσφέρθηκαν πλούσια εδέσματα, προσφορά μελών και φίλων του συλλόγου, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά.

OREOKASTRO.AGIASMOS.TSAKALIDIS.10.10.2018

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε για την ευγενική τους χορηγία τους: Πίτσα Roma, Πίτσα Quattro, Πίτσα Della Mamma καθώς και την οινοποιία Αυγερινίδη - Ταταβέλη", καταλήγει η ανακοίνωση του συλλόγου.