Διήμερες εκδηλώσεις, με γενικό τίτλο «15αύγουστος 2018», διοργανώνει ο ποντιακός πολιτιστικός σύλλογος Ακροποτάμου, την παραμονή της Παναγίας, την Τρίτη 14 και ανήμερα της εορτής, την Τετάρτη 15 Αυγούστου 2018.

Στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα την Τρίτη 14 Αυγούστου 2018, συμμετέχουν οι, Γιώργος Εμμανουηλίδης, Κώστας Κυριακίδης, Κώστας Κουλούμογλου, στη λύρα και στο τραγούδι, Κλεάνθης Βασιλειάδης στα τύμπανα, Γιώργος Ιακωβίδης στο κλαρίνο, Σωκράτης Μουρατίδης στο αγγείο και Στέλιος Ιακωβίδης στα πλήκτρα.

Στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα την Τετάρτη 15 Αυγούστου 2018, συμμετέχουν οι, Γαβρίλης Σιδηρόπουλος στο τραγούδι, Κώστας Κυριακίδης και Κώστας Κουλούμογλου στη λύρα και στο τραγούδι, Κλεάνθης Βασιλειάδης στα τύμπανα, Γιώργος Ιακωβίδης στο κλαρίνο, Σωκράτης Μουρατίδης στο αγγείο, και Στέλιος Ιακωβίδης στα πλήκτρα.

Οι διήμερες εκδηλώσεις του ποντιακού συλλόγου Ακροποτάμου θα αρχίσουν και τις δύο ημέρες την παραμονή της Παναγίας και ανήμερα της Παναγίας στο χώρο του συλλόγου και ώρα 20.00

Με ανακοίνωσή του, ο πρόεδρος και τα μέλη του διοικητικού συλλόγου «του Ποντιακού Πολιτιστικού Συλλόγου προσκαλούν τους πολίτες, στις διήμερες εκδηλώσεις που διοργανώνει ο σύλλογος για τον εορτασμό της μεγάλης γιορτής του καλοκαιριού, τον 15αύγουστο.

Ελάτε να γιορτάσουμε μαζί την ημέρα της ΠΑΝΑΓΙΑΣ, όπως μόνο εμείς ξέρουμε, με ποντιακό γλέντι και παρουσίαση χορευτικών. Σας περιμένουμε την Τρίτη 14 και Τετάρτη 15 Αυγούστου 2018 στον χώρο του συλλόγου», καταλήγει η ανακοίνωση του συλλόγου.