Πρόγραμμα θερινής δημιουργικής απασχόλησης, υλοποιεί η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νάουσας, και προσκαλεί τους γονείς να φέρουν τα παιδιά τους το καλοκαίρι σε ένα περιβάλλον, όπου θα συνδυάσουν τη δημιουργία και τη γνώση.

Η ανακοίνωση της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων Νάουσας, αναφέρει: «Μπορούμε να κάνουμε διακοπές και στο κέντρο της πόλης; Μπορούμε να ψυχαγωγηθούμε, να διασκεδάσουμε, να μάθουμε, να πάμε εκδρομές, να κάνουμε πικ νικ, να γίνουμε εξερευνητές και ντετέκτιβ; Φυσικά μπορούμε… πού και πότε;

Μόνο στο Θερινό Πρόγραμμα Δημιουργικής Απασχόλησης της Βιβλιοθήκης της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων Νάουσας από τη Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018 οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία μέσα από δράση, ψυχαγωγία και δημιουργική μάθηση να διασκεδάσουν μαθαίνοντας με τη βοήθεια παιδαγωγών. Καθημερινά (Δευτέρα – Παρασκευή) από τις 10.00 π.μ. έως τη 13.00 μ.μ τα παιδιά θα έχουν δημιουργικό χρόνο με: εικαστικά, κατασκευές, μουσικοκινητικά δρώμενα, θεατρικό παιχνίδι, δημιουργική κίνηση, εργαστήρια μαγειρικής και υγιεινής διατροφής, προβολές, αφηγήσεις παραμυθιών και λογοτεχνικής παιδείας, εκπαιδευτικά παιχνίδια και ομαδικές δραστηριότητες.

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να απευθυνθούν στη γραμματεία του Συλλόγου ή να καλέσουν στα τηλέφωνα επικοινωνίας: 2332022577 και 6981325282.