Την «Γιορτή Γραμμάτων» και την κοπή της βασιλόπιτας θα πραγματοποιήσει το σωματείο «Παναγία Σουμελά Δήμου Θέρμης» την Κυριακή 28 Ιανουαρίου και ώρα 11.00 στο Δημοτικό Θέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου Θέρμης.
Στα πλαίσια της εκδήλωσης, προς τιμή της Εκκλησιαστικής Εορτής των Τριών Ιεραρχών, θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη βράβευση των επιτυχόντων σε Α.Ε.Ι και Τ.Ε.Ι, αποφοίτων των Λυκείων της Θέρμης, μελών του Σωματείου.
Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί από τη χορωδία και τα χορευτικά τμήματα του Σωματείου.
Παρουσίαση του «Πύρριχου»

Θα ακολουθήσει η παρουσίαση της θεατρικής παράστασης «Πύρριχος» από την «Καλλιτεχνική Στέγη Ποντίων Βορείου Ελλάδος».
Τα κείμενα, οι χορογραφίες και η σκηνοθεσία της θεατρικής παράστασης «Πύρριχος» είναι του Νίκου Παλασίδη και η παράσταση αναφέρεται στον Πυρρίχιο Χορό στον Τρωικό Πόλεμο και στο σήμερα και είναι ένα έμμετρο θεατρικό έργο στην νεοελληνική διάλεκτο.
Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου «Παναγία Σουμελά Δήμου Θέρμης», προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του σωματείου να παρευρεθούν στην εκδήλωση.