Την ετήσια τακτική συνέλευση του συλλόγου, πραγματοποίησε η Εύξεινος Λέσχη Φλώρινας την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου, ενώ στα πλαίσια αυτής, πραγματοποιήθηκε και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας.

Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του συλλόγου, τα μέλη της Ευξείνου Λέσχης Φλώρινας που συμμετείχαν στη γενική συνέλευση, ενημερώθηκαν και ενέκριναν τα οικονομικά πεπραγμένα της προηγούμενης χρονιάς και συζήτησαν τον προϋπολογισμό και τις δράσεις της Λέσχης, για την χρονιά που διανύουμε.

EFXINOS.LESXI.FLORINAS.5.2.2017 4

Στη συνέχεια, το διοικητικό συμβούλιο της Ευξείνου Λέσχης Φλώρινας, βράβευσε για την πολυετή προσφορά τους στον σύλλογο, τις κυρίες Παρθένα Γυμνοπούλου και την Ελισάβετ Καϊσίδου, όπως επίσης και τον κύριο Κώστα Μισαηλίδη.

EFXINOS.LESXI.FLORINAS.5.2.2017 3

Τις τιμητικές πλακέτες επέδωσαν ο βουλευτής Φλώρινας Γιάννης Αντωνιάδης, ο πρώην πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Ευξείνου Λέσχης Φλώρινας Στυλιανός Μωυσιάδης και ο πρόεδρος του εν ενεργεία διοικητικού συμβουλίου Αναστάσιος Αντωνιάδης.

EFXINOS.LESXI.FLORINAS.5.2.2017 2

 

Τυχερός της βραδιάς αναδείχθηκε το μέλος της Ευξείνου Λέσχης Κωνσταντίνος Πετίδης, στου οποίου το κομμάτι βρέθηκε το τυχερό φλουρί, ενώ το δώρο του ήταν μία εικόνα του  «Παντοκράτορα». Μέλη της Ευξείνου Λέσχης Φλώρινας είχαν ετοιμάσει παραδοσιακά εδέσματα και γλυκίσματα τα οποία προσφέρθηκαν στους παρευρισκόμενους, ενώ ακόμα και μετά το τέλος της συνέλευσης, πολλά μέλη του συλλόγου παρέμειναν στην αίθουσα εκδηλώσεων της Λέσχης, συζητώντας για διάφορα θέματα του συλλόγου και άλλα ζητήματα που αφορούν τον ποντιακό ελληνισμό.