Τον ετήσιο χορό του διοργανώνει ο σύλλογος Ποντίων Έδεσσας «Ο Άγιος Θεόδωρος Γαβράς» το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017 με ώρα έναρξης στις 8.30 το βράδυ και προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου να παρευρεθούν στην εκδήλωση.

Στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα θα συμμετέχουν οι, Κώστας Θεοδοσιάδης στο τραγούδι, ο Αλέξης Στεφανίδης στη λύρα, ο Γιάννης Κατωτοικίδης στο τραγούδι, ο Βαγγέλης Καραγιαννίδης στη λύρα, ο Γιώργος Χαραλαμπίδης στη λύρα, ο Γιάννης Παναγιωτίδης στο κλαρίνο, η Κική Μωυσιάδου στο νταούλι, ο Κώστας Κωνσταντινίδης στο νταούλι και ο Ηρακλής Ξενίδης στα πλήκτρα.

Ο ετήσιος χορός που διοργανώνει ο σύλλογος Ποντίων Έδεσσας «Ο Άγιος Θεόδωρος Γαβράς» θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο «Έπαυλις» που βρίσκεται στο 4ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Έδεσσας – Θεσσαλονίκης.