Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας προχώρησε η Εύξεινος Λέσχη Φιλώτα, ενώ ταυτόχρονα έγινε η βράβευση των αριστούχων μαθητών και εκείνων που εισήχθησαν στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας μας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ευξείνου Λέσχης Φιλώτα του νομού Φλώρινας, με επιτυχία έγινε η κοπή της βασιλόπιτας στην οποία συμμετείχαν εκπρόσωποι των αρχών, μέλη και φίλοι του συλλόγου.

EFXINOS.LESXI.FILOTA.BASILOPITA.20174

Ταυτόχρονα έγινε από το σωματείο και η βράβευση των αριστούχων μαθητών της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, όπως επίσης και όσων μαθητών εισήχθησαν στα Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας μας.

EFXINOS.LESXI.FILOTA.BASILOPITA.20171

Με ανακοίνωσή της η Εύξεινος Λέσχη Φιλώτα ευχαριστεί «όλους όσους συμμετείχαν στην εκδήλωση, τιμώντας για μια ακόμη φορά με την παρουσία τους την Λέσχη και εύχεται καλή χρονιά σε όλους με υγεία, αγάπη και αισιοδοξία».

EFXINOS.LESXI.FILOTA.BASILOPITA.20173