Διήμερο παζάρι διοργανώνει ο πανελλήνιος ποντιακός οίκος ευγηρίας «Η Αναγέννησις» το Σάββατο 17 και την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016, στην αίθουσα της Ευξείνου Λέσχης Θεσσαλονίκης (Λεωφόρου Νίκης 13), στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Με ανακοίνωσή της εκ μέρους του οίκου ευγηρίας «Η Αναγέννησις» η Ανθή Πορφυριάδου, ανακοινώνει ότι στο παζάρι θα υπάρχουν τα εξής είδη: Ρύζι, ρετσίνες – κρασί – ούζο Μεσημβρίας και Αγχιάλου, βιβλία, ελιές από το χωριό των Γερόντων, ρίγανη και άλλα μπαχαρικά από τη Μαυρούδα, τουρσί χωριάτικο, χριστουγεννιάτικους κουραμπιέδες και γλυκά, στολίδια χριστουγεννιάτικα, μπιζού, λουλούδια και κυπαρίσσια μικρά και μεγάλα σε γλάστρες για χριστουγεννιάτικο δέντρο, παιδική ένδυση και πάρα πολλά άλλα».

Και όπως αναφέρει η Ανθή Πορφυριάδου, «φίλοι μου, περιμένω εσάς και τους φίλους σας. Έχουμε ανάγκη και από 1 ευρώ για αποπληρωμή της ΔΕΗ. Το διοικητικό συμβούλιο της «Αναγέννησις» και εγώ, σας περιμένουμε και σας υπόσχομαι μόλις ανοίξει ο καιρός, θα κάνουμε τη συνάντηση των εθελοντών της ΚΙΝΗΣΗΣ – ΣΤΗΡΙΞΗΣ της Γ’ ηλικίας στο χωριό των γερόντων, στο Πολυδένδρι Λαγκαδά.

Ώρες λειτουργίας παζαριού: Σάββατο 9:30 – 20:00. Κυριακή 9:30 – 20:00. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων».

Για οποιαδήποτε σχετική πληροφορία για το παζάρι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την Ανθή Πορφυριάδου, τηλέφωνο 6932574284.