Το αποκριάτικο παιδικό πάρτι, έναν θεσμό που έχει καθιερώσει η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας, θα πραγματοποιηθεί και φέτος το απόγευμα του Σαββάτου 2 Μαρτίου 2024, στο Πνευματικό Κέντρο στο Πανόραμα.

Αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας, την οποία εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου υπογράφουν ο πρόεδρος Χαράλαμπος Καπουρτίδης και η γενική γραμματέας Ευαγγελία Τογκουσίδου.

Για άλλη μια χρονιά το αποκριάτικο παιδικό πάρτι για τους μικρούς φίλους της Λέσχης θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 Μαρτίου 2024 και ώρα 6 μ.μ., στο Πνευματικό Πολιτιστικό Κέντρο της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας στο Πανόραμα.

Όλα τα μικρά παιδιά ντυμένα και βαμμένα μασκαράδες θα ξεφαντώσουν χορεύοντας σε ρυθμούς αποκριάτικους και παίζοντας πληθώρα παιχνιδιών, υπό την καθοδήγηση των μελών του τμήματος Νέων της Λέσχης.

Πιερότοι, μασκαράδες, μπαλαρίνες, βασίλισσες και ιππότες, μάγισσες με σκουπόξυλα, πειρατές, χανούμισσες και ότι άλλο αστείο και παραμυθένιο περνάει από το μυαλό σας θα το βάλετε και σας περιμένουμε στην πιο κεφάτη γιορτή της χρονιάς.

Βέβαια περιττό να σας πούμε ότι ο πλούσιος μπουφές με κεράσματα και ποτά κάθε είδους θα είναι στη διάθεση σας για να γλυκαίνει μικρούς και μεγάλους με γενική είσοδο 5€.