Συνεχίζοντας την προσφορά προς τον συνάνθρωπο, ο Σύλλογος Ποντίων Πολυκάστρου και Περιχώρων “Οι Ακρίτες” μέσω της Τράπεζας Αίματος που λειτουργεί με επιτυχία εδώ και δεκαετίες, προγραμματίζουν την επόμενη εθελοντική αιμοδοσία την Κυριακή 3 Μαρτίου 2024.

Ο Σύλλογος Ποντίων Πολυκάστρου και Περιχώρων “Οι Ακρίτες”, που ιδρύθηκε από πρόσφυγες Έλληνες του Πόντου το 1966 και εδώ και 58 χρόνια προσφέρει στην ιστορία και παράδοση των προγόνων μας, μέσω της Τράπεζας Αίματος του συλλόγου, έχοντας προσφορά στη ζωή προς τον συνάνθρωπό μας εδώ και 35 χρόνια, προγραμματίζει την 116η εθελοντική αιμοδοσία.

Η εθελοντική αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Μαρτίου 2024, από τις 9.30 το πρωί έως τις 13.00 το μεσημέρι στο Σπίτι του Πόντου, στα γραφεία του συλλόγου στο Πολύκαστρο Κιλκίς.

Με το σύνθημα “γίνε και εσύ εθελοντής”, οι υπεύθυνοι του συλλόγου και της Τράπεζας Αίματος, προσκαλούν για μία ακόμη φορά, τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου να δώσουν λίγη ώρα από τη ζωή τους και να προσφέρουν στον συνάνθρωπό μας, την ώρα που έχει ανάγκη από αίμα σε μια δύσκολη στιγμή του.