• Στο Περίπτερο 15, σταντ 40, με Covid sensitive περίπτερο και ψηφιακό υλικό.
  • Ημερίδα της ΕΕΣΥΠ για τη βιώσιμη ανάπτυξη και τις δημόσιες επιχειρήσεις τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021.
  • Για τους υδάτινους πόρους στη Θεσσαλονίκη και τη βιωσιμότητα θα μιλήσει σε ειδικό πάνελ ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΥΑΘ, Άνθιμος Αμανατίδης.

Στο Περίπτερο 15 θα βρίσκεται και πάλι φέτος η ΕΥΑΘ, συμμετέχοντας στην 85η ΔΕΘ με τιμώμενη χώρα την Ελλάδα, το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της.

Στο σταντ 40, η ΕΥΑΘ θα παρουσιάσει ένα Covid sensitive περίπτερο, φιλικό και επαρκώς «ανοιχτό» για την υγειονομική ασφάλεια των επισκεπτών, με χρήσιμα στοιχεία επικοινωνίας, QR codes και… πολύ αντισηπτικό. Ένα βίντεο - ψηφιακή περιήγηση στο Μουσείο Ύδρευσης της ΕΥΑΘ κι άλλο ένα από τις εργασίες επισκευής και ενίσχυσης του υδαταγωγού της Αραβησσού, που συνεχίζονται αθόρυβα έναν χρόνο τώρα με τον αγωγό σε πλήρη λειτουργία, σηματοδοτούν το παρελθόν και το παρόν - μέλλον της ίδιας της εταιρείας, των υδάτων της Θεσσαλονίκης.

Στο πλαίσιο εξάλλου της 85ης ΔΕΘ, η Ελληνική Εταιρεία Συμμετοχών και Περιουσίας (ΕΕΣΥΠ – Υπερταμείο) οργανώνει ημερίδα τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου με θέμα «Βιώσιμη ανάπτυξη: ο ρόλος των Δημοσίων Επιχειρήσεων και η στρατηγική κατεύθυνσης προς το μέλλον».

EYATH.DETH.HMERIDA.13.9.2021

Σε συζήτηση για τη «Βιώσιμη ανάπτυξη και την κλιματική κρίση» θα συμμετάσχει, με εκλεκτούς προσκεκλημένους, ο CEO του Υπερταμείου Γρηγόρης Δημητριάδης, ενώ στο ειδικό πάνελ «Νερό: Open Future. Διαχείριση υδατικών πόρων και βιωσιμότητα» θα συμμετάσχει ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΥΑΘ, Άνθιμος Αμανατίδης. Το «παρών» στην ημερίδα θα δώσουν κι άλλες θυγατρικές του Υπερταμείου (ΕΥΔΑΠ, ΚΑΘ, ΔΕΘ κ.ά.), όπως και εκπρόσωποι της επιχειρηματικής και της ακαδημαϊκής κοινότητας.

Η ημερίδα θα διεξαχθεί με αυστηρό υγειονομικό πρωτόκολλο (κατόπιν δήλωσης συμμετοχής) στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης» (αίθουσα «Ολυμπιάς»), 11:00 - 14:30, και θα μεταδοθεί με live streaming στη σελίδα https://www.facebook.com/events/545001716823864.