Το νέο βιβλίο του Γιώργου Λιάνη, γνωστού δημοσιογράφου, πολιτικού και πρώην υπουργού, το οποίο μας προσφέρουν οι Εκδόσεις Ινφογνώμων, θα παρουσιαστεί σε ειδική εκδήλωση, στο υπαίθριο θέατρο «Άλσος» στο Πεδίο του Άρεως στην Αθήνα, την Τετάρτη 21 Ιουλίου 2021, στις 20.30.

Παρουσιαστής της εκδήλωσης είναι ο Αλέξης Κωστάλας, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Προκόπης Παυλόπουλος, τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο Ευάγγελος Βενιζέλος, πρώην αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου του Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ο συνθέτης Μίκης Θεοδωράκης και ο δημοσιογράφος και στιχουργός Λευτέρης Παπαδόπουλος.
Για το βιβλίο Γιώργος Λιάνης: Συνομιλώντας με τον 20ό αιώνα – 40 Συνεντεύξεις θα μιλήσουν ο Σάββας Καλεντερίδης, εκδότης – συγγραφέας, ο Θανάσης Λάλας, δημοσιογράφος - ζωγράφος, ο Γιάννης Μετζικώφ εικαστικός, η Βούλα Πατουλίδου  ολυμπιονίκης και αντιπεριφερειάχης μητροπολιτικής ενότητας Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ο Χάρης Πασβαντίδης διευθυντής στην Περιφέρεια Αττικής και ο συγγραφέας Γιώργος Λιάνης.
Αποσπάσματα από το βιβλίο θα διαβάσουν οι ηθοποιοί, Γιάννης Βογιατζής και Κοραλία Καράντη και η διευθύντρια της Βιβλιοθήκης της Βουλής των Ελλήνων Έλλη Δρούλια.
Μουσικό ιντερμέδιο, με τους Κώστα Χατζή, Βασίλη Λέκκα, Γιώτα Γιάννα, Έλενα Φερεντίνου, Δανιέλα Χατζή και τον Μανώλη Μητσιά που θα ερμηνεύσει την «Πιρόγα».
Θα παίξουν οι μουσικοί Γιώργος Παγιάτης, Θανάσης Βασιλάς και Τάκης Σούκας.
Τη σκηνοθετική επιμέλεια της εκδήλωσης έχουν οι Λεωνίδας Πανονίδης και Κοσμάς Φιλιούσης.
Την επιμέλεια των βίντεο έχει η Ελένη Φιλιούση.
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.
Πληροφορίες - Κρατήσεις: Θέατρο «Άλσος» 210822 7471, ώρες 10:00 - 22:00.