Την «10η Γιορτή Βιβλίου - Bazaar» στην 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, διοργανώνει ο Σύνδεσμος Εκδοτών Βόρειας Ελλάδας, στο Περίπτερο 6, από τις 7 έως τις 15 Σεπτεμβρίου 2019, όσο δηλαδή διαρκεί και η Γενική Έκθεση στη ΔΕΘ.

Οι επισκέπτες της ΔΕΘ θα έχουν εκτός από τις λοιπές δραστηριότητες και εκδηλώσεις, να επισκεφθούν και το περίπτερο 6 και να δουν από κοντά τα βιβλία που διατίθενται με πρωτοβουλία του Συνδέσμου Εκδοτών Βόρειας Ελλάδας από τους εκατοντάδες εκδότες όλης της Ελλάδας.

Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές, «πρόκειται για την 10η κατά σειρά διοργάνωση της Γιορτής του Βιβλίου – Bazaar που γίνεται από τον ΣΕΚΒΕ και ευελπιστούμε ότι και φέτος η προσέλευση του κόσμου θα ξεπεράσει κάθε προηγούμενη χρονιά.

Οι 150 εκδότες από όλη της Ελλάδα που συμμετέχουν με χιλιάδες τίτλους και κυρίως νέα βιβλία, θα πλαισιώνουν τη Γιορτή Βιβλίου καθημερινά και πιστεύουμε έτσι θα καλύψουμε όλες τις προτιμήσεις των βιβλιόφιλων αλλά κυρίως όλων των επισκεπτών της έκθεσης που έρχονται από τη Μακεδονία και τη Θράκη και από άλλες περιοχές της χώρας.

Χιλιάδες φθηνά βιβλία για όλους με τιμές που ξεκινούν από 1-2-3 ευρώ… (ξένη και ελληνική λογοτεχνία, παιδικά, πάζλ, σχολικά βοηθήματα, κατασκευές, χειροτεχνίες, ιστορικά,   ποίηση, μελέτες, ψυχολογίας, οικονομίας, θεολογικά, τουριστικούς οδηγούς, UFO, μουσική βιβλιοθήκη, παραμύθια, κ.ά.).

Οι ώρες λειτουργίας της ΔΕΘ είναι οι ακόλουθες:

Το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 όπως και το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου, η έκθεση θα είναι ανοιχτή από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ.

Τις καθημερινές από την Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου έως την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου, η έκθεση θα είναι ανοιχτή από τις 16.00 έως τις 22.00.