Το βιβλίο του Βασίλη Κάρτσιου «Μπαζίλ Ζαχάρωφ. Το σύστημα Ρότσιλντ και το εβραϊκό φυλακτό», των εκδόσεων ΕΡΩΔΙΟΣ, θα παρουσιαστεί το Σάββατο 10 Μαρτίου 2018, στις 7 το βράδυ, στην αίθουσα της Ηπειρωτικής Εστίας, (Στρατηγού Καλλάρη 2), στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο Γιώργης Έξαρχος, καθηγητής, οικονομολόγος και ιστορικός συγγραφέας, ο συγγραφέας Βασίλης Κάρτσιος, ενώ τη συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Φόρος Πεταλίδης.

Μετά την παρουσίαση του βιβλίου θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό.

Το βιβλίο

BIBLIO.MPAZIL.ZAXAROF.KARTSIOS 001

Ο συγγραφέας συνέγραψε το βιβλίο προσφεύγοντας στις πρωτογενείς πηγές, και όπως αναφέρει, από τη βιβλιογραφία, τις τεκμηρίωση και τις πηγές, ο αναγνώστης θα κρίνει εάν πτυχές αυτού του βιβλίου ανήκουν στη σφαίρα των λεγόμενων «θεωριών συνωμοσίας» ή αν προκύπτουν ισχυρές ενδείξεις οι οποίες οδηγούν στην κατανόηση και τη χαρτογράφηση του παγκόσμιου ολιγαρχικού συστήματος.

Όπως υποστηρίζει ο συγγραφέας «η ελληνική βιβλιογραφία για τον Μπαζίλ Ζαχάρωφ, είναι εξαιρετικά ανύπαρκτη, όπως τέτοια είναι και η αξιοπιστία του καθεστωτικού αφηγήματος για την καταστροφή του Ελληνισμού της Μικράς Ασίας. Υποτίθεται ότι ο Μπαζίλ ήταν ένας Έλληνας πατριώτης, που «πέταξε» τα λεφτά του για να χρηματοδοτήσει τη Μικρασιατική Εκστρατεία».