Ένα συλλεκτικό cd, με τον τίτλο «Χώρας ην» (Τα Ποντιακά) με τραγούδια αφιερωμένα στον Πόντο, κυκλοφορεί από την Culture for music και τις Εκδόσεις Πολιτισμός, από τον Τάσο Παυλίδη, ενώ συμμετέχουν, ο Βασίλης Σκουλάς και η Ευδοκία. Ο μεγάλος καλλιτέχνης, ερμηνεύει με μοναδικό τρόπο τη λύπη, τον πόνο, την αγάπη και τη νοσταλγία για τις χαμένες πατρίδες  μαζί.

Τους στίχους έγραψε ο Νίκος Καρίμπας και τη μουσική ο Βαγγέλης Σερδάρης, εκτός από το τραγούδι  «Ξενιτεία» που τη  μουσική έγραψε ο Γιώργος Μπακαλίδης.

Πρόκειται για τραγούδια με πολλά μηνύματα και για τη σημερινή πολυτάραχη εποχή μας. Μια συλλεκτική δουλειά που δεν μπορεί να λείπει από όσους αγαπούν την ποντιακή και γενικότερα τη δημοτική μας μουσική.

Έπαιξαν οι μουσικοί: Eνορχήστρωση - Λύρα: Γιώργος Αυγητίδης. Θανάσης Κουλεντιανός: Κανονάκι. Βασίλης Αυγητίδης: Νταούλι. Γιώργος Μπακαλίδης: Πιάνο, Μπάσο, Κλαρίνο. Μουσική επιμέλεια: Νίκος Καρίμπας. Το έργο του εξωφύλλου φιλοτέχνησε ο Γιώργος Κικώτης. Ενορχήστρωση: Γιώργος Αυγητίδης. Ηχοληψία – Μίξη - Mastering Γιώργος Πρινιωτάκης. Studio artracks Γαρέφη 23 Ν. Ψυχικό. Γραφιστικά: Δημήτρης Kατσουλάκος. Κοπή: Μάρκος Πετράκης. Κυκλοφορεί από την Culture for music και τις Εκδόσεις Πολιτισμός.

Τρία τραγούδια του δίσκου