Η παρουσίαση του cd του Γιώργου Πουλαντσακλή «Σα φυλλοκαρδόπαμ’ μερών», θα γίνει την Τετάρτη 2 Μαΐου 2018, στις 19.30 το βράδυ, στην Εύξεινο Λέσχη Θεσσαλονίκης (εντευκτήριο, Λεωφ. Νίκης 13, 1ος όροφος), με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν, ο πρόεδρος της Ευξείνου Λέσχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ακριτίδης, ο πρόεδρος του συλλόγου Ποντίων Σταυρούπολης «Ακρίτες του Πόντου» Κώστας Παπαδόπουλος, ο γενικός γραμματέας της Διεθνούς Συνομοσπονδίας Ποντίων Ελλήνων (ΔΙΣΥΠΕ) ε.α. αντιστράτηγος της Ελληνικής Αστυνομίας, Βασίλης Μωυσίδης, ενώ συντονιστής της εκδήλωσης θα είναι ο δημοσιογράφος Φόρης Πεταλίδης.

Οι συντελεστές του cd και ο Γιώργος Πουλαντσακλής θα παρουσιάσουν τραγούδια της νέας δουλειάς, αλλά και αντιπροσωπευτικά κομμάτια από τις υπόλοιπες δουλειές του καλλιτέχνη.

Στο νέο cd του Γιώργου Πουλαντσακλή «Σα φυλλοκαρδόπαμ’ μερών», που κυκλοφόρησε από την δισκογραφική εταιρία "vasipap Θερμαϊκός, Χρ. Παπαδόπουλος και Σια Ε.Ε.", ο καλλιτέχνης αναφέρει πως «σε αυτό το cd νιώθω ότι ολοκληρώνεται ένα σύνθετος μουσικός κύκλος μεταξύ παράδοσης και δημιουργίας, όπου το παραδοσιακό και επιτραπέζιο άκουσα μαζί με την στιχουργική συνοχή με φέρνει όλο και πιο κοντά στον ήχο που προσδοκούσα, πειραματιζόμενος μουσικά απλά μοτίβα της παραδοσιακής και νέας ποντιακής μουσικής διασκευάζοντας μουσικές από παλιά βινύλια νιώθω ότι ολοκληρώνω ένα ακόμη όνειρο… που με πολύ δυσκολία φέρνω εις πέρας… το αφιερώνω σε όλους σας και ιδιαίτερα στη μνήμη του πατέρα μου Κωνσταντίνου Πουλαντσακλή».