Η μεγαλύτερη σε αριθμό συναυλία για το θερινό δημοτικό Θέατρο Νάουσας με τη συμμετοχή 1.300 θεατών, που προκάλεσε το αδιαχώρητη, έγινε την  Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017, στην πόλη της Νάουσας, με πρωτοβουλία της Ευξείνου Λέσχης Χαρίεσσας.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Ευξείνου Λέσχης Χαρίεσσας, «πολύς ήταν ο κόσμος που εξασφάλισε έγκαιρα το πολυπόθητο εισιτήριο επιβεβαιώνοντας την…sold out βραδιά!

NAOUSA.XARIESA.TSAXOURIDI.30.6 20171

Οι δύο κορυφαίοι μουσικοί Κωνσταντίνος και Ματθαίος Τσαχουρίδη με την οχταμελή ορχήστρα τους οδήγησαν το κοινό σε μουσικούς δρόμους όλου του κόσμου από την Ανατολή μέχρι την Δύση, αποδεικνύοντας περίτρανα μέσα από το εύρος της ακαδημαϊκής τους ταυτότητας… πως η μουσική δεν έχει σύνορα!

NAOUSA.XARIESA.TSAXOURIDI.30.6 2017.2

Η παράδοση έσμιξε με τον πολιτισμό στη Νάουσα, όταν ο Κώστας Τσαχουρίδης με το εκπληκτικό εύρος της φωνής, και ο Ματθαίος Τσαχουρίδης ως κορυφαίος σολίστας της ποντιακής λυράρης, ενώθηκαν, μαζί με την Εύξεινο Λέσχη Χαρίεσσας και τους παλιούς χορευτές των Ποντίων της Νάουσας, και χόρεψαν στους αρχέγονους ρυθμούς του Πυρρίχιου.

NAOUSA.XARIESA.TSAXOURIDI.30.6.2017.6

Η βραδιά δεν θα μπορούσε να κλείσει καλύτερα αφού κοινό και καλλιτέχνες έγιναν έναν επί σκηνής στέλνοντας το ηχηρό μήνυμα πως η μουσική είναι μια!

NAOUSA.XARIESA.TSAXOURIDI.30.6.2017.4

Την πολύ όμορφη βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους η βουλευτής Ημαθίας κα. Καρασαρλίδου, ο δήμαρχος Νάουσας κ. Κουτσογιάννης, οι πανεπιστημιακοί κ. Φωτιάδης και   κ. Βαλσαμίδης, οι περιφερειακοί σύμβουλοι κα. Καρατζιούλα και κ. Τεληγιαννίδης, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Νάουσας κ. Παρθενόπουλος, οι αντιδήμαρχοι κ. Βαλσαμίδης, κα Τάκη - Τζέπου, κ. Δάγγας ο διοικητής της Β΄ΜΚΔ κ. Κούτελης, ο διοικητής της ΠΥΝ κ. Παλαμούτης, ο εκπρόσωπος του Αστυνομικού Διευθυντή Ημαθίας - Υποδιοικητής κ. Γούναρης, ο διοικητής του Νοσοκομείου Ημαθίας κ. Μαυρογιώργος,η Πρόεδρος της ΔΕΥΑΝ κα. Λαζαρίδου, δημοτικοί σύμβουλοι κα. Τσαγκαλίδου, κ. Τζουβάρας, κ. Γαιτανίδης , ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Ζάχος, οι πρόεδροι Τ. Κοινοτήτων κα. Καλπαξίδου, κ. Σπαθόπουλος, κ. Πρόιος και πάρα πολύς κόσμος...!

NAOUSA.XARIESA.TSAXOURIDI.30.6.2017.5

Ευχαριστούμε από καρδιάς για άλλη μια φορά τον Δήμο Ηρωικής Πόλης Νάουσας, τους πρωτοχορευτές της E.Λ.Ν, τους Μέγαλους Χορηγούς της βραδιάς».