Με μεγάλη συμμετοχή κόσμου, πραγματοποιήθηκε η κεντρική ομιλία του Σάββα Αναστασιάδη το βράδυ της Τρίτης 2 Ιουλίου 2019 στον Πολυχώρο του ROSE GARDEN στο Παλαιόκαστρο. Ήταν από τις πιο εντυπωσιακές που έχουν γίνει στο Δήμο Ωραιοκάστρου όχι μόνο σε αριθμό αλλά και σε παλμό και ενθουσιασμό του κόσμου.

ANASTASIADIS.SABBAS.OREOKASTRO.2.6.20196

Ήταν όλοι εκεί οι φίλοι και υποστηρικτές που επιφύλαξαν θερμή υποδοχή στον Σάββα Αναστασιάδη. Παραβρέθηκαν επίσης Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι, Αντιπεριφερειάρχες, Περιφερειακοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων κ.ά.

ANASTASIADIS.SABBAS.OREOKASTRO.2.6.20192

Τον Βουλευτή προλόγισαν ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας ο οποίος μίλησε για τον φίλο, και πολιτικό Σάββα Αναστασιάδη που είναι πάντα δίπλα στα προβλήματα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Ωραιοκάστρου Παντελής Τσακίρης ο οποίος υποστήριξε ότι ιδιαίτερα στην κρίσιμη περίοδο που περνάει η Χώρα μας χρειάζονται πολιτικοί όπως ο Σάββας Αναστασιάδης , ο Πρόεδρος της Δημ. Τ.Ο. ΝΔ Ωραιοκάστρου Κώστας Τεκερλέκης ο οποίος μίλησε για το ήθος και το πλαίσιο αρχών και αξιών μέσα στο οποίο κινείται ο βουλευτής ΝΔ, που δεν το θυσίασε και δεν το θυσιάζει ποτέ και για τίποτε και ο επιστήθιος φίλος του Σάββας Καλεντερίδης, ο οποίος αναφέρθηκε στον ρόλο που έπαιξε ο βουλευτής ΝΔ με τις παρεμβάσεις του και τις πρωτοβουλίες του σε καίρια Εθνικά θέματα, όπως, η ποινικοποίηση της άρνησης της γενοκτονίας, ενώ επισήμανε στους παρευρισκόμενους ότι είναι αδήριτη ανάγκη για τον τόπο να εκλεγεί ξανά βουλευτής ο Σάββας Αναστασιάδης.

ANASTASIADIS.SABBAS.OREOKASTRO.2.6.20193

Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο βουλευτής ΝΔ Σάββας Αναστασιάδης, ο οποίος αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, στη διάρκεια της μεστής ομιλίας, τόνισε τη δυναμική που έχει αποκτήσει η Νέα Δημοκρατία σήμερα στην κοινωνία, αναφέρθηκε στα φλέγοντα ζητήματα που αντιμετωπίζει η Χώρα με ευθύνη της κυβέρνησης Τσίπρα, τι έγινε πριν δέκα χρόνια όταν ο τότε Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής ζητούσε πολιτική συναίνεση για να αντιμετωπίσει την παγκόσμια κρίση που άγγιζε επικίνδυνα τη Χώρα μας, τι έγινε το Καλοκαίρι του 2014, όταν ένας άλλος Πρωθυπουργός της Ν.Δ. ο Αντώνης Σαμαράς, προσπάθησε και αυτός να πετύχει πολιτική συνεννόηση, για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας και η συμπεριφορά της τότε Αντιπολίτευσης ήταν ίδια, πως ο Τσίπρας κέρδισε τις εκλογές υποσχόμενος ότι θα σκίσει τα μνημόνια, θα καταργήσει τον ΕΝΦΙΑ, θα αυξήσει μισθούς και συντάξεις και εξαπάτησε το λαό, για το διακύβευμα των εκλογών της 7ης Ιουλίου κ.ά.

ANASTASIADIS.SABBAS.OREOKASTRO.2.6.20191

Κλείνοντας, ο κ. Σάββας Αναστασιάδης απεύθυνε ανοικτό κάλεσμα στους πολίτες να εμπιστευτούν τη Νέα Δημοκρατία «τη μόνη δύναμη ανάπτυξης, ενότητας και προόδου» και τον Κυριάκο Μητσοτάκη για επιστρέψει στη Χώρα η ελπίδα και εξέφρασε την εκτίμηση και το σεβασμό του προς τους φίλους και τους υποστηρικτές που στέκονται στο πλευρό του όλα αυτά τα χρόνια.

ANASTASIADIS.SABBAS.OREOKASTRO.2.6.20194

Τετάρτη η προεκλογική ομιλία στο Λαγκαδά

Κεντρική προεκλογική ομιλία θα πραγματοποιήσει σήμερα Τετάρτη 3 Ιουλίου, στις 21:00, ο βουλευτής ΝΔ β' Θεσσαλονίκης Σάββας Αναστασιάδης, στην Αίθουσα Δεξιώσεων ΚΟΡΩΝΕΙΑ PALACE (2ο χλμ. Λαγκαδά – Κολχικού). Θα προλογίσει ο πολιτικός αναλυτής  Σάββας Καλεντερίδης.