Τα είδη πρώτης ανάγκης που συγκεντρώθηκαν από το Σύνδεσμο Ποντιακών Σωματείων Νοτίου Ελλάδος και Νήσων της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος (ΠΟΕ), στο Σύλλογο Ποντίων Πετρούπολης και Ιλίου «Μανουήλ Κομνηνός», παρέδωσε στους πλημμυροπαθείς του οικισμού Γιάννουλη του Δήμου Λαρισαίων.

Συγκεκριμένα, ο Σύνδεσμος Ποντιακών Σωματείων Νοτίου Ελλάδος και Νήσων της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος μετά από σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε προς τους Συλλόγους συγκέντρωσε είδη πρώτης ανάγκης τα οποία και παρέλαβε από το Σύλλογο Ποντίων Πετρούπολης και Ιλίου «Μανουήλ Κομνηνός».

Την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2023 ο πρόεδρος του συνδέσμου Ηλίας Δημόπουλος, συνόδευσε τα παραπάνω είδη έως τον οικισμό Γιάννουλη του Δήμου Λαρισαίων.

Εκεί, σε συνεργασία με εκπρόσωπο του Δήμου έγινε διαμοιρασμός σε σπίτια οικογενειών που επλήγησαν και οι οποίες τα είχαν μεγαλύτερη ανάγκη.