Σε ένα διαδραστικό παιδικό παιχνίδι, προσκαλεί τις νέες και τους νέους, τους μικρούς φίλους του συλλόγου, η Ένωση Ποντίων Νέας Σμύρνης – Αγίου Δημητρίου – Παλαιού Φαλήρου “Η Μαύρη Θάλασσα”, για να ταξιδέψουν στις αλησμόνητες πατρίδες των προγόνων μας, στον Εύξεινο Πόντο.

Το ραντεβού με τις νέες και τους νέους, των μικρών ηλικιών είναι την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023, και όπως αναφέρουν οι συντελεστές της πρόσκλησης, “την Κυριακή 1.10 κάτι πολύ όμορφο έρχεται! Η νεολαία μας ενώνει τις δυνάμεις της με σκοπό να ταξιδέψει μικρούς και μεγάλους στον Πόντο!
Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις συνήθως απευθύνονται σε ενήλικες. Αυτό ακριβώς ερχόμαστε να αλλάξουμε καθώς για ακόμη μια φορά διοργανώνουμε μια ημέρα παιχνιδιού & μάθησης αφιερωμένη στα παιδιά!
Κυριακή 1η Οκτωβρίου 2023. 10.30 το πρωί, στην αίθουσα εκδηλώσεων 3ου - 13ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Σμύρνης.
Η συμμετοχή είναι δωρεάν αρκεί να έχετε κάνει κράτηση: https://forms.gle/AfuCD6Jf8aWRB4KZ8 ή στο 6934405709 (Έλενα Τσιμαχίδου) SMS:
Ονοματεπώνυμο παιδιου, Ηλικία, Σχολείο.
Στο τέλος του σεμιναρίου θα υπάρχει φαγητό για τα παιδιά, αναψυκτικά και ένα αναμνηστικό δωράκι με πολύ μεράκι φτιαγμένο από εμάς.