Νέο διοικητικό συμβούλιο εξελέγη στην Ένωση Ποντίων Νομού Κιλκίς «ΟΙ ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ» και στη θέση του προέδρου επανεξελέγη ο Παναγιώτης Απ. Δαμιανίδης, κατά τη διάρκεια της εκλογοαπολοτιστικής συνέλευσης και των αρχαιρεσιών που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου και τη συγκρότηση σε σώμα την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2023.

Αναφέρεται σε σχετικό δελτίο τύπου της Ένωση Ποντίων Νομού Κιλκίς «ΟΙ ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ» το οποίο εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου υπογράφουν ο Πρόεδρος Δαμιανίδης Παναγιώτης και η Γενική Γραμματέας Αποστόλου Άννα.

Την Κυριακή στις 10 Σεπτεμβρίου 2023 διεξήχθησαν στα Γραφεία της Ένωσης Ποντίων ν. Κιλκίς "Οι Αργοναύτες" οι προβλεπόμενες από το καταστατικό εκλογές για την ανάδειξη του νέου 9μελούς Διοικητικού Συμβουλίου και της τριμελούς Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Τα εκλεγέντα μέλη την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου συγκροτήθηκαν σε σώμα με την παρακάτω κατανομή αξιωμάτων:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Δαμιανίδης Παναγιώτης του Αποστόλου.

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Καλαμαρινού Ελένη (Λένα) του Στεφάνου. (Υπεύθυνη Ιματισμού και Τμήματος Παραδοσιακής Χειροτεχνίας).

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Αποστόλου Άννα του Αθανασίου.

ΤΑΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Εμμανουηλίδου Σοφία του Γεωργίου.

ΕΦΟΡΟΣ: Κοτσαπουικίδης Κωνσταντίνος του Μιχαήλ. (Υπεύθυνος Χορευτικών Τμημάτων).

ΜΕΛΗ: Σουλαμίδης Μιχαήλ του Αλεξάνδρου (Υπεύθυνος Θεατρικής Ομάδας). Μιχαηλίδης Γεώργιος του Κωνσταντίνου (Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων). Λαβασάς Αθανάσιος του Πλάτωνα (Υπεύθυνος Χορωδίας και Εκπρόσωπος σε Π.Ο.Ε. και Σ.ΠΟ.Σ.). Αθανασιάδης Ιωάννης του Αριστείδη (Υπεύθυνος Τύπου και Ενημέρωσης).

Εξελεγκτική Επιτροπή:

Προϊσταμένη: Ελευθεριάδου Ελένη του Γεωργίου. Αναπληρωτής Προϊσταμένη: Αποστολίδου Ελένη του Βασιλείου. Μέλος: Παπαδαμιανού Ελένη του Ιωάννη.