Η έναρξη των τμημάτων της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας έγινε το απόγευμα της Κυριακής 24 Σεπτεμβρίου 2023, στο χώρο των γραφείων και του πνευματικού κέντρου, στο Πανόραμα Βεροίας, με τον καθιερωμένο αγιασμό, αλλά και στη συνέχεια οι γονείς και οι ενδιαφερόμενοι ενημερώθηκαν για από τους υπευθύνους και για τις ώρες λειτουργίας των τμημάτων, ενώ ακολούθησε παραδοσιακό ποντιακό γλέντι.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας, την οποία εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου υπογράφουν ο πρόεδρος Χαράλαμπος Καπουρτίδης και η γενική γραμματέας Ευαγγελία Τογκουσίδου, «με μεγάλη χαρά υποδεχθήκαμε τα μέλη του συλλόγου μας στον καθιερωμένο αγιασμό την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου για την αρχή της χρονιάς.

BEROIA.AGIASMOS.24.9.2023 4

Τον αγιασμό τέλεσε ο Π. Ναθαναήλ και ευχήθηκε στον σύλλογο να έχει μία καλή και παραγωγική χρονιά.

Πλήθος γονέων και μαθητών του συλλόγου μας ενημερώθηκαν από τους υπεύθυνους δασκάλους χορού και μουσικών οργάνων για τις ώρες διεξαγωγής των τμημάτων.

Ακολούθησε παραδοσιακό γλέντι όπου συμμετείχαν όλοι οι παρευρισκόμενοι, χοροδιδάσκαλοι και οι γονείς με τα παιδιά τους.

BEROIA.AGIASMOS.24.9.2023 5

Στη λύρα, το αγγείο και το τραγούδι οι δάσκαλοι της λέσχης Χρήστος Καλιοντζίδης και Βασίλης Φωλίνας και φυσικά έπαιξαν και τραγούδησαν τα παιδιά της Λέσχης.

BEROIA.AGIASMOS.24.9.2023 6

Γλέντι βέβαια χωρίς τα ψητά και τα απαραίτητα αναψυκτικά και ποτά δεν γίνεται και γι’ αυτό πρέπει να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον κύριο Πρόδρομο Καλδερίμογλου και την εταιρεία Mr. Beef για την ευγενική χορηγία των κρεάτων που δωρεάν διανεμήθηκαν στους παρευρισκόμενους.

BEROIA.AGIASMOS.24.9.2023 1

Οι εγγραφές συνεχίζονται στη Γραμματεία της λέσχης στο Πανόραμα Βέροιας ( Λ. Πορφύρα 1). Τηλ. Επικοινωνίας - ενημέρωσης: 2331072060 Κυριακή και Πέμπτη, Ώρες: 5 – 9 μ.μ. και 6973556255 (πρόεδρος) και 6984860096 (χοροδιδάσκαλος)».