Άρωμα γυναίκας είχαν εκλογές που διεξήχθησαν στο Σύλλογο Ποντίων Φοιτητών και Σπουδαστών Θεσσαλονίκης, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν καθ’ όλη τη διάρκεια της Πέμπτης 8 Ιουνίου 2023, στα ιδιόκτητα γραφεία του Συλλόγου στην οδό Πετροπουλακιδών στο κέντρο της πόλης και κατά τη συγκρότηση του νέου διοικητικού συμβουλίου πρόεδρος εξελέγη η Νεφέλη Παρθενοπούλου.

Στο Σύλλογο Ποντίων Φοιτητών και Σπουδαστών Θεσσαλονίκης, συμμετέχουν οι φοιτητές του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, του Πανεπιστημίου Μακεδονίας του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος, αλλά και οι σπουδαστές που βρίσκονται σε διάφορες σχολές της Θεσσαλονίκης.
PONTIOI.FITHTES.THESSALONIKHS.EKLGOES.8.6.2023.IMG 0395
Στιγμιότυπο στα γραφεία του Συλλόγο Ποντίων Φοιτητών και Σπουδαστών Θεσσαλονίκης εν αναμονή των αποτελεσμάτων
Από το πρωί έως την δύση του ηλίου είχαν στηθεί κάλπες στα γραφεία του Συλλόγου Ποντίων Φοιτητών και Σπουδαστών Θεσσαλονίκης και μετά το κλείσιμο της κάλπης και την καταμέτρηση των ψήφων εξελέγη νέο διοικητικό συμβούλιο και εξελεκτική επιτροπή.
Μετά την εκλογή του συνήλθε σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Ποντίων Φοιτητών και Σπουδαστών Θεσσαλονίκης και έγινε η κατανομή των αξιωμάτων ως εξής.
PONTIOI.FITITES.D.S.NEO.8.6.3023.IMG 0419 3
Το νέο διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Ποντίων Φοιτητών και Σπουδαστών Θεσσαλονίκης
Νεφέλη Παρθενοπούλου, πρόεδρος. Ξανθίπη – Ραφαηλία Παπουτσίδου, αντιπρόεδρος. Φωτεινή Βάσιου, γενική γραμματέας. Δημήτριος Παπαϊορδανίδης, ταμίας. Ελένη Χαλκίδου, ειδική γραμματέας. Σωτηρία Κωνσταντινίδου, μέλος και Δημήτριος Σωτηριάδης, μέλος. Αναπληρωματικά μέλη, είναι η Παναγιώτα Μπάλλα - Τριανταφυλλίδου, η Παρέσσα Ζαχαριάδου και ο Νικόλαος Σωτηρίου.
Στην εξελεκτική επιτροπή εξελέγησαν η Ανθούλα Παλασίδου, πρόεδρος και μέλη ο Γιώργος Κωνσταντινίδης και η Σουζάνα Περχανίδου.
PONTIOI.FITITES.PROEDROI.PALIOI.8.6.3023.IMG 0419 2
Οι πρώην πρόεδροι του Συλλόγου Ποντίων Φοιτητών και Σπουδαστών Θεσσαλονίκης, Κώστας Ζαμανίδης, Χρήστος Μεντεσίδης, Γιωρίκας Χατζηκυριακίδης, Ανθούλα Παλασίδου και Γιώργος Κωνσταντινίδης
Στο χώρο των γραφείων του Συλλόγου Ποντίων Φοιτητών και Σπουδαστών Θεσσαλονίκης βρέθηκαν πολλοί φοιτητές κατά τη διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας και άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα.
Επίσης παραβρέθηκαν και οι πρώην πρόεδροι του Συλλόγου Ποντίων Φοιτητών και Σπουδαστών Θεσσαλονίκης, οι οποίοι αν και οι περισσότεροι αποφοίτησαν από τα πανεπιστήμια της πόλης, εξακολουθούν να βρίσκονται κοντά στο σωματείο νεολαίας των φοιτητών της Θεσσαλονίκης και να στηρίζουν με την παρουσία τους τις δράσεις των σημερινών φοιτητών.
PONTIOI.FITITES.D.S.PROEDROI.PALIOI.8.6.3023.IMG 0419 1 
Το νέο διοικητικό συμβούλιο με τους παλιούς προέδρους του Συλλόγου Ποντίων Φοιτητών και Σπουδαστών Θεσσαλονίκης.