Ένα γνήσιο παραδοσιακό γλέντι, μία χοροεσπερίδα αφιερωμένη στην Πόντια Μάνα, πραγματοποιεί ο Πολιτιστικός Ποντιακός Σύλλογος Καλαμαριάς «Οι Μίθριοι», την Κυριακή το μεσημέρι και ώρα 13.00, στις 14 Μαΐου 2023, με πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα στο Μίθριο, στην βορειοδυτική Θεσσαλονίκης και προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου να παρευρεθούν και να γλεντήσουμε με τις μουσικές και τα χρώματα του Ευξείνου Πόντου.

Στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα συμμετέχουν οι καλλιτέχνες, Στάθης Νικολαΐδης στο τραγούδι, Αχιλλέας Βασιλειάδης στο τραγούδι, Κώστας Σιαμίδης στη λύρα, Γιώργος Στεφανίδης στη λύρα και στο τραγούδι, Δημήτρης Ξενιτόπουλος στη λύρα, και στο νταούλιο ο Κώστας Ζωής και ο Πέτρος Ζώης.

Η χοροεσπερίδα αφιερωμένη στην Πόντια Μάνα, θα γίνει στο MUSIC HALL ΜΙΘΡΙΟ, στην περιοχή του νοσοκομείου Παπαγεωργίου, και η τιμή της πρόσκλησης είναι 20 ευρώ, και περιλαμβάνει πλήρες μενού και απεριόριστο ποτό. Εκτός πρόσκλησης είναι η φιάλη ουίσκι και η απλή βότκα, που κοστίζει 70 ευρώ και η σπέσιαλ που κοστίζει 90 ευρώ.

Τα τηλέφωνα για τις κρατήσεις των τραπεζιών είναι, 6944416639 και 6977345340.