Την γενική συνέλευση και στη συνέχεια εκλογές πραγματοποιεί ο ποντιακός πολιτιστικός σύλλογος Καλλιθέας – Συκεών στο πολεοδομικό συγκρότημα Θεσσαλονίκης και απευθεύνει πρόσκληση στα μέλη του συλλόγου να παρευρεθούν και να συμμετάσχουν στη διαδικασίες.

Σε ανακοίνωσή του ο ποντιακός πολιτιστικός σύλλογος Καλλιθέας – Συκεών, την οποία εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου υπογράφουν ο πρόεδρος Αντώνης Σαουλίδης και η γενική γραμματέας Δέσποινα Ταϊγανίδου, αναφέρεται.

Καλούνται τα μέλη του Ποντιακού Πολιτιστικού Συλλόγου Καλλιθέας Συκεών, σε Τακτική Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση, που θα γίνει την Κυριακή 26/3/2023 (1η μέρα) και ώρα 7 μ.μ στην αίθουσα του Συλλόγου, σε περίπτωση μη απαρτίας την Πέμπτη 30/3/2023 (2η μέρα) και ώρα 7 μ.μ.

Το πρόγραμμα της γενικής συνέλευσης είναι το ακόλουθο.

Εκλογή προέδρου και γραμματέα της Γενικής Συνέλευσης. Απολογισμός πεπραγμένων. Έκθεση εξελεγκτικής επιτροπής. Οικονομικός απολογισμός 2020 – 21 – 22. Προτάσεις – συζητήσεις. Παρουσίαση υποψηφίων διοικητικού συμβουλίου και εξελεγκτικής επιτροπής. Εκλογή εφορευτικής επιτροπής και εκλογές για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου και εξελεγκτικής επιτροπής.