Την ετήσιο χορό της πραγματοποιεί η Ένωση Ποντίων Νομού Κιλκίς «Οι Αργοναύτες» το Σάββατο 1 Απριλίου 2023, σε κοσμικό κέντρο της πόλης, και με ανακοίνωσή της, προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου να παρευρεθούν και να διασκεδάσουν στους ρυθμούς και τις μουσικές του Ευξείνου Πόντου.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Ένωσης Ποντίων Νομού Κιλκίς «Οι Αργοναύτες», την οποία εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου υπογράφουν ο πρόεδρος Παναγιώτης Δαμιανίδης και ο υπεύθυνος επικοινωνίας Αργύρης Κετσετσής, «σας προσκαλούμε στον ετήσιο χορό της Ένωσης Ποντίων του νομού μας, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1 Απριλίου 2023 (ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ),στο ΚΕΝΤΡΟ "ΚΤΗΜΑ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ" (Αρχή Κων/νου Καραμανλή, Κιλκίς) και με ώρα έναρξης 20:30.

Θα παρουσιαστούν χοροί από τα παιδικά και εφηβικά χορευτικά μας τμήματα υπό την καθοδήγηση της χοροδιδασκάλου των μικρών μας τμημάτων, Δήμητρας Αρσενικού.

Έπειτα, θα ακολουθήσει παραδοσιακό ποντιακό γλέντι με τους εκλεκτούς συνεργάτες και φίλους - μουσικούς. Μαζί μας θα είναι οι: Δημήτρης ΔΑΜΙΑΝΙΔΗΣ (τραγούδι - λύρα). Πάνος ΗΛΙΑΔΗΣ (τραγούδι - λύρα). Λάζαρος ΚΕΦΑΛΙΔΗΣ (τραγούδι). Θεόφιλος ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ (λύρα). Ευρυσθένης ΑΣΛΙΧΑΝΙΔΗΣ (κλαρίνο). Γιάννης ΚΑΜΠΑΣ (αγγείον - χειλιάβριν). Μπάμπης ΚΙΤΣΟΝΙΔΗΣ (νταούλι). Μελέτης ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ (νταούλι).

Τιμή πρόσκλησης: 20€* (πλήρες μενού και απεριόριστο ποτό), τιμή φιάλης: 80€. *για κάτω των 18 ετών: 15€ (πλήρες μενού και αναψυκτικό). Σας περιμένουμε όλες και όλους, για μια βραδιά γεμάτη χορό και ποντιακή μουσική στην πόλη μας, το Κιλκίς!

Μπορείτε να κάνετε τις κρατήσεις των τραπεζιών σας στα παρακάτω τηλέφωνα: 6970919683 (Γιώργος) και 6970326551 (Κωνσταντίνος)».