Με πλούσιο καλλιτεχνικό ποντιακό καλλιτεχνικό πρόγραμμα, αναμένεται να γίνει το βράδυ του Σαββάτου 6 Αυγούστου 2022, ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Απανταχού Κουκιωτών «Άγιος Ιωάννης ο Πρόδρομος», στην αυλή του δημοτικού σχολείου.

Στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα συμμετέχουν οι καλλιτέχνες, Μπάμπης Ιορδανίδης, Γεώργιος Μωυσιάδης, Γιώργος Ευσταθιάδης, Στέλιος Μαβίδης, Ηλιάνα Μελίδου, Κώστας Σιώπης, Άγγελος Πυραλής και Ραφαήλ Παπαδόπουλος.

Στην παρουσίαση του προγράμματος θα είναι ο Τριαντάφυλλος Πουρσανίδης.

Το τηλέφωνο επικοινωνίας για κρατήσεις θέσεων είναι, 6946582364 και η τιμή εισόδου κοστίζει 3 ευρώ κάτ’ άτομο και η ώρα έναρξης είναι 9.30 το βράδυ.

Παρουσίαση του βιβλίου του Βασίλη Σιδηρόπουλου

Νωρίτερα μέσα στο δημοτικό σχολείο του Κούκου Πιερίας, θα γίνει η παρουσίαση του βιβλίου του Βασίλη Σιδηρόπουλου, με τίτλο «Πορείες θανάτου… και ζωής», που δίδεται στην κυκλοφορία από τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ, με ώρα προσέλευσης την 17.30 και ώρα έναρξης 19.15 στην αίθουσα του πρώην Δημοτικού Σχολείου Κούκου Πιερίας.

BIBLIO.SIDHROPOYLOS.BASILHS

Το βιβλίο θα προλογίσουν οι: Η Σοφία Αμπερίδου, καταξιωμένη ζωγράφος, με καταγωγή από το Κούκο Πιερίας και ο Φόρης Πεταλίδης, δημοσιογράφος - εκδότης της εφημερίδας "ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΠΟΝΤΟΣ". Την συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ3 και πρόεδρός του συλλόγου δράσης "ΝΙΚΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΙΔΗΣ", Γιώργος Γεωργιάδης. Ανάγνωση αποσπάσματος: Από την ηθοποιό, Αναστασία Σιδηροπούλου - Αλπάκη.

Περισσότερες λεπτομέρειες στο ακόλουθο Link

http://www.efxinospontos.gr/vivlio/8245-parousiasi-tou-vivliou-tou-vasili-sidiropoulou-poreies-thanatou-kai-zois