Προκηρύχθηκε από το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδας η έναρξη των αιτήσεων των υποψηφίων φοιτητών για συμμετοχή στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα Σπουδές στη Μαύρη Θάλασσα και την Ανατολική Μεσόγειο (MA in Black Sea and Eastern Mediterranean Studies). Οι αιτήσεις γίνονται δεκτές έως τις 30 Σεπτεμβρίου του 2022 ή έως την συμπλήρωση των θέσεων.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος, την οποία εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου υπογράφουν ο πρόεδρος Γεώργιος Βαρυθυμιάδης και η γενική γραμματέας Αθηνά Σωτηριάδου, «οι υποψήφιοι που επιθυμούν να διεκδικήσουν την υποτροφία «Σεβαστός Κυμινήτης», την οποία προσφέρει η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος και καλύπτει τα έξοδα των διδάκτρων του μεταπτυχιακού προγράμματος Σπουδές στη Μαύρη Θάλασσα και την Ανατολική Μεσόγειο (MA in Black Sea and Eastern Mediterranean Studies) θα πρέπει να το αναφέρουν στην αίτησή τους, στο αντίστοιχο πεδίο.

Για πληροφορίες σχετικά με την διαδικασία των αιτήσεων επισκεφθείτε την σελίδα: https://www.ihu.gr/ucips/shsse/applications.

Για πληροφορίες σχετικά με το μεταπτυχιακό πρόγραμμα Σπουδές στη Μαύρη Θάλασσα και την Ανατολική Μεσόγειο (MA in Black Sea and Eastern Mediterranean Studies), επισκεφθείτε τη σελίδα: https://www.ihu.gr/ucips/postgraduate-programmes/blacksea.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον επίκουρο καθηγητή Στέφανο Κορδώση (στοιχεία επικοινωνίας: τηλ.: 2310807570, mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)».