Σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 5 Ιουνίου 2022, η τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος, παρουσία μελών των σωματείων της περιοχή και του πρώην προέδρου της ΠΟΕ Χρήστου – Δημήτριου Τοπαλίδη.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος, την οποία εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου υπογράφουν ο πρόεδρος Γεώργιος Βαρυθυμιάδης και η γενική γραμματέας Αθηνά Σωτηριάδου, «η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Ζιαζιά στη Λάρισα, παρουσία του πρώην Προέδρου της Π.Ο.Ε. κ. Χρήστου – Δημητρίου Τοπαλίδη.

POE.LARISA.D.S.5.6.2022 1

Ο Πρόεδρος της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος κ. Γεώργιος Βαρυθυμιάδης καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και ευχαρίστησε θερμά τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Ποντιακών Σωματείων (Σ.Πο.Σ.) Κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας κ. Στάθη Κατσίδη, για την υποδειγματική φιλοξενία.

POE.LARISA.D.S.5.6.2022 2

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης πραγματοποιήθηκε απολογισμός των εκδηλώσεων Μνήμης της 19ης Μαΐου, ενώ συζητήθηκαν η προετοιμασία διοργάνωσης της 16ης Πανελλήνιας Συνάντησης Ποντιακής Νεολαίας, καθώς και του 16ου Πανελλαδικού Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών.

Το Διοικητικό Συμβούλιο όρισε την επόμενη συνεδρίαση του στις 3-7-2022 σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Ποντιακών Σωματείων Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης».