Εν μέσω Κορωναϊού, το Μουσικό Εργαστήρι του Συλλόγου Ποντίων Σταυρούπολης «Ακρίτες του Πόντου» με την υποστήριξη του Δήμου Παύλου Μελά, πραγματοποιεί παραδοσιακή μουσική συναυλία με τίτλο: «Μελωδίες Πόντου», η οποία θα γίνει την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020 στις 20:30, στο θέατρο Κρύας Βρύσης «Τάσος Πεζιρκιανίδης» στην Πολίχνη.

Η συναυλία περιλαμβάνει ορχηστρικά μουσικά θέματα από τον Πόντο και τη Μικρά Ασία. Αξίζει να σημειώσουμε ότι το Μουσικό Εργαστήρι με υπεύθυνο τον μουσικό Γιώργο Πουλαντσακλή, κλείνει φέτος 10 χρόνια δράσης και παρουσίας και έχει πραγματοποιήσει πληθώρα συναυλιών, αφιερωμάτων, μουσικών συμπράξεων και διαλέξεων, στην πόλη της Θεσσαλονίκης και της ευρύτερης περιοχής της Μακεδονίας.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί με βάση το υγειονομικό πρωτόκολλο που ισχύει για την προστασία από τον Κοροναϊό (υποχρεωτική χρήση μάσκας, αποστάσεις κ.ά.), με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε ο Σύλλογος Ποντίων Σταυρούπολης «Ακρίτες του Πόντου», συνεχίζει τη μεγάλη του πολιτιστική προσπάθεια ώστε να διατηρήσουμε ζωντανά και αναλλοίωτα τα κύτταρα του πολιτισμού μας που έχουμε κληρονομήσει από τις προηγούμενες γενιές.