Την ετήσια τακτική γενική συνέλευσή του πραγματοποίησε την Κυριακή 16 Αυγούστου 2020, ο πολιτιστικός ποντιακός σύλλογος Λόφου Δήμου Ολύμπου της επαρχίας Ελασσόνας, στην έδρα του συλλόγου και λόγω των μέτρων της πανδημίας του Κορωναϊού, πραγματοποιήθηκε σε υπαίθριο εξωτερικό χώρο.

Στην αρχή της διαδικασίας έγινε η εκλογή του προεδρείου της γενικής συνέλευσης του πολιτιστικού ποντιακού συλλόγου Λόφου Δήμου Ολύμπου, στην οποία εξελέγη πρόεδρος η Δέσποινα Γανωτή και γραμματέας η Μαρία Τσακιρίδου.

LOFOS.ELASONAS.SYLLOGOS.SYNELEFSI.16.8.20201

Τα πεπραγμένα του διοικητικού συμβουλίου, διάβασε ο πρόεδρος του πολιτιστικού ποντιακού συλλόγου Λόφου Δήμου Ολύμπου Κύριλλος Τσακιρίδης.

Τον οικονομικό απολογισμό έκανε ο ταμίας του πολιτιστικού ποντιακού συλλόγου Λόφου Δήμου Ολύμπου Γιάννης Οκουτζιόγλου.

LOFOS.ELASONAS.SYLLOGOS.SYNELEFSI.16.8.20204

Στη συνέχεια οι συμμετέχοντες στην ετήσια τακτική γενική συνέλευση, έκαναν προτάσεις για την καλύτερη λειτουργία του συλλόγου, ενώ επισημάνθηκε ότι η πανδημία του Κορωναϊού, έχει άμεσες επιπτώσεις στη λειτουργία των πολιτιστικών συλλόγων και των ποντιακών, οι οποίο αφιλοκερδώς κρατάνε τις παραδόσεις του λαού μας μη έχοντας ουσιαστικά καμία ενίσχυση από την πολιτεία.

LOFOS.ELASONAS.SYLLOGOS.SYNELEFSI.16.8.20202

Ο πρόεδρος του πολιτιστικού ποντιακού συλλόγου Λόφου Δήμου Ολύμπου Κύριλλος Τσακιρίδης και ο γενικός γραμματέας Ιωάννης Πουρσανίδης, καλούν τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου να βρίσκονται κοντά στο σωματείο που δίνει ζωή στο χωριό.