Από το Σάββατο 1 Αυγούστου 2020 και στις 09.30 και για 15 λεπτά, οι «σκιτσογραφίες» του Δημήτρη Νικολαΐδη, συνεργάτης της εφημερίδας ΕύΞΕΙΝΟΣ ΠΟΝΤΟΣ και του site https://efxinospontos.gr/, θα παρουσιάζονται στο κανάλι της Βουλής των Ελλήνων. Ο σκιτσογράφος Δημήτρης Νικολαΐδης παρουσιάζει μία νέα σειρά εκπομπών, που στόχο έχουν να βοηθήσουν μικρούς και μεγάλους, με εύκολο και απλό τρόπο, να κατανοήσουν την τέχνη του σκίτσου.

Ο Δημήτρης Νικολαΐδης, σκιτσογράφος με απλές γραμμές μας βοηθάει να ξεκλειδώσουμε τα μυστικά του σκίτσου, χωρίς μεγάλα και πολλά λόγια, με απλές και εύκολες γραμμές, γραμμές που χρησιμοποιούμε καθημερνά, κύκλους, τετράγωνα, παράλληλες γραμμές.
Σε κάθε τηλεμάθημα, μικροί και μεγάλοι διδάσκονται την απλότητα της τέχνης του σκίτσου, έτσι ώστε, σιγά – σιγά να συνταξιδεύουν όλοι μαζί (σκιτσογράφος και τηλεμαθητές), στον υπέροχο κόσμο της τέχνης του σκίτσου και σπονδυλωτά, μάθημα με μάθημα να ολοκληρώνονται σε βάθος χρόνου (εκπομπών), η θεματολογία των ασκήσεων.
Μέσα από μία δοκιμασμένη θεματολογία και πράξη, ο σκιτσογράφος Δημήτρης Νικολαΐδης διδάσκει σε μικρούς και σε μεγάλους από το 1997, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και από το 2011 έχει εκδώσει μέχρι σήμερα τα πρώτα και μοναδικά βιβλία εγχειρίδια εκμάθησης σκίτσου «ΚΑΡΕ - ΚΑΡΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΚΙΤΣΟΥ», όπως και παρουσιάζεται στην τηλεόραση σε διάφορους τηλεοπτικούς σταθμούς η εκπομπή του, «ΚΑΡΕ - ΚΑΡΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΚΙΤΣΟΥ» στην τηλεόραση.
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να ΔΕΙΤΕ