Προς το τέλος βαίνει η τηλεοπτική σειρά «Το Κόκκινο Ποτάμι» που έχει συγκλονίσει και κατάφερε να κερδίσει την τηλεθέαση στην προβολή του στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN TV, σε σκηνοθεσία του Μανούσου Μανουσάκη, βασιζόμενο στο ομότιτλο βιβλίο του Χάρη Τσιρκινίδη. 

«Το Κόκκινο Ποτάμι», βαδίζοντας προς το τέλος, με με νέα επεισόδια δύο φορές την εβδομάδα, Κυριακή και Δευτέρα στις 22:00 το βράδυ έχει καταφέρει να αγγίζει τις καρδιές των τηλεθεατών, μεταφέροντας τα βάσανα των Ελλήνων του Πόντου και της Μικρασίας, μέσα από τις άγραφες σελίδες της γενοκτονίας και του ξεριζωμού.

TOKOKKINOPOTAMI.19.1.20202

Τα τέσσερα τελευταία επεισόδια της σειράς θα μεταδοθούν:
Κυριακή 5 Ιουλίου 2020.
Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020.
Κυριακή 12 Ιουλίου 2020 και 
Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020.
Το τέλος της ιστορίας του Μίλτου και της Ιφιγένειας
TOKOKKINOPOTAMI.MILTOS.IFIGENEIA.NYFh
Ακρως συγκινητικό αναμένεται να είναι το τελευταίο επεισόδιο στην τηλεοπτική σιερά «Το Κόκκινο Ποτάμι», την δραματική ιστορική σειρά του τηλεοπτικού σταθμού OPEN TV.

TOKOKKINOPOTAMI.1.3.20202

Το σίριαλ εποχής, μια παραγωγή υψηλών προδιαγραφών, ξεδίπλωσε τα τραγικά γεγονότα της γενοκτονίας του ποντιακού ελληνισμού και γνώρισε τεράστια επιτυχία, κερδίζοντας την καρδιά του τηλεοπτικού κοινού.

TOKOKKINOPOTAMI.BAMBAKIDIS

Ποιο θα είναι όμως το τέλος της σειράς; Θα ακολουθήσει ο Μανούσος Μανουσάκης το βιβλίο ή θα δούμε ένα διαφορετικό φινάλε από τον μεγάλο σκηνοθέτη;
Στο τέλος του ιστορικού μυθιστορήματος του Χάρη Τσιρκινίδη που βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα, η Ιφιγένια και ο Μίλτος δεν είναι μαζί.

TOKOKKINOPOTAMI.MILTOS.SYLLYPSI.21.6.2020

Λίγο πριν τη λήξη του πολέμου ο Μίλτος συνελήφθη, επιφυλάσσοντας για αυτόν η μοίρα ένα μαρτυρικό τέλος, καθώς σκοτώνεται με βάναυσο τρόπο από τους Τούρκους.