Η θεατρική Ερασιτεχνική Ομάδα «Μουσικός Σύλλογος ΟΡΦΕΑΣ» αφιερώνει τον μονόλογό του στα 100 χρόνια της Γενοκτονίας και θα παρουσιαστεί την Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου στο πλαίσιο του πέμπτου φεστιβάλ μονολόγων ερασιτεχνών που διοργανώνεται στο Αγρίνιο.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του συλλόγου Ποντίων νομού Αιτωλοακαρνανίας «Δημήτρης Ψαθάς», «μία ευχάριστη έκπληξη μας περίμενε φέτος στο πρόγραμμα του 5ου φεστιβάλ μονολόγων ερασιτεχνών που διοργανώνει η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Αγρινίου. Η θεατρική Ερασιτεχνική Ομάδα «Μουσικός Σύλλογος ΟΡΦΕΑΣ» αφιερώνει τον μονόλογό του στα 100 χρόνια της Γενοκτονίας. Ο μονόλογος ερμηνεύεται από το μέλος του Συλλόγου μας κ. ΣΑΝΔΑΛΙΔΗ Χαρίλαο. Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2019 ΏΡΑ 9.00 μ.μ. Ποιο το κρίμα μας; Ερμηνεία: Χάρης Σανδαλίδης. Συγγραφέας: Γιούλη Γεωργιάδου. Σκηνοθεσία: Γιούλη Μαρούση. Ερμηνεία: Χάρης Σανδαλίδης.
Ο Μονόλογος ενός Πόντιου, ενός λαού που δεν ήξερε ποιο το κρίμα του, ούτε ποια μέρα θα του ξημέρωνε. Έτσι κλείνει με τον καλύτερο τρόπο το επετειακό έτος των 100 χρόνων γι΄ αυτό και ο Σύλλογος αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον Δήμο Αγρινίου, τον Μουσικό Σύλλογο Ορφέα και φυσικά τον ερμηνευτή και μέλος του Συλλόγου μας κ. ΣΑΝΔΑΛΙΔΗ Χαρίλαο.
Θα δώσουμε συλλογικά το παρόν γιατί ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ!».