Συλλογή τροφίμων και ρουχισμού για τους πρόσφυγες της Συρίας πραγματοποιήθηκε από τον μορφωτικό ποντιακό σύλλογο Μεσαίου Θεσσαλονίκης «Νέα Κοτύωρα», σε συνεργασία με την ΕΡΤ 3, προκειμένου να δοθούν στις ανθρωπιστικές οργανώσεις που δραστηριοποιούνται στο συνοριακό σταθμό της Ειδομένης Κιλκίς.

 

Τα τρόφιμα και ο ρουχισμός παραδόθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης 21 Οκτωβρίου στα γραφεία της ΕΡΤ 3, με την οποία συνεργάστηκε ο σύλλογος και η οποία είχε την ευθύνη της παράδοσής τους στους πρόσφυγες.

MESAIO.TROFIMA.21.10.20152

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του συλλόγου «πολύ μεγάλη βοήθεια είχε ο σύλλογος από τους κατοίκους του Μεσαίου όσον αφορά ιδίως των αριθμό σε ρουχισμό, που ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Ήταν η μεγαλύτερη βοήθεια που πρόσφερε ο σύλλογος σε τέτοιου είδους περιεχομένου δραστηριότητα και ευχαριστεί τους κατοίκους του Μεσαίου για την μεγάλη τους ανταπόκριση στο κάλεσμα του. Επίσης ευχαριστεί τον Χρήστο Χρυσοχόου για τα έξοδα μετακίνησης, τον Γεώργιο Θ. Αμανατίδη για την μεταφορά τους στην ΕΡΤ 3, καθώς και τους εργαζόμενους της ΕΡΤ 3 που βοήθησαν στο ξεφόρτωμα».

MESAIO.TROFIMA.21.10.20151