Μια μεγάλη μουσική συναυλία με το συγκρότημα «Αργατεία», θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018, στο θέατρο Λόφου Κιλκίς, με πρωτοβουλία της Ένωσης Ποντίων Νομού Κιλκίς «Οι Αργοναύτες».
Στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα συμμετέχουν οι οι, Φίλιππος Κεσαπίδης στην ποντιακή λύρα, Στέλλα Καμπουρίδου στο καβάλ, Θανάσης Κουλεντιανός στο κανονάκι, Γιάννης Χαραλαμπίδης στο μπάσο, Χρήστος Τάσιος στα κρουστά, Έλσα Μουρατίδου στο τραγούδι, Κώστας Καλούσης στο τραγούδι, Γιώργος Πετρίδης στο νταούλι.
Με ανακοίνωσή της Ένωσης Ποντίων Νομού Κιλκίς «Οι Αργοναύτες», την οποία εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου υπογράφουν ο πρόεδρος Αθανάσιος Π. Λαβασάς και η γραμματέας Λένα Σ. Σαββίδου, αναφέρεται: «Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018 και οι Αργοναύτες υποδεχόμαστε το μουσικό σχήμα "Αργατεία", στο Θέατρο Λόφου Κιλκίς. Η συναυλία θα ξεκινήσει στις 8.30 μ.μ. και θα μας ταξιδέψει σε έναν νέο κόσμο όπου η παράδοση μας συναντιέται με το μέλλον της. Η είσοδος κοστίζει 5 ευρώ και τα παιδιά έως 12 ετών παρακολουθούν την εκδήλωση δωρεάν. Η χορευτική ομάδα των Αργοναυτών υπό την επίβλεψη του χοροδιδασκάλου της Κωνσταντίνου Νικολαΐδη θα προλογίσει με το δικό της μοναδικό τρόπο την εκδήλωση».