Αποχαιρετώντας το καλοκαίρι και εις αναμονή της έναρξης της νέας περιόδου δράσεων 2018 - 2019 για την Εύξεινο Λέσχη Ποντίων Ποντίων και Μικρασιατών Νομού Τρικάλων, δημοσιοποιεί τις δράσεις της χορευτικής, οι οποία έκανε τις σχετικές παραστάσεις με την καθοδήγηση του χοροδιδασκάλου Κωνσταντίνου Δημόπουλου: Ταυτόχρονα με τον ερχομό του φθινοπώρου εύχεται καλή και δημιουργική χρονιά, για την περίοδο που μας έρχεται.

Το διήμερο 14 και 15 Ιουλίου μέλη της χορευτικής μας ομάδας φιλοξενήθηκαν στους ξενώνες του ιδρύματος Παναγία Σουμελά, στην Καστανιά Ημαθίας, καθώς το Σάββατο 14 Ιούλιου παρουσίασαν χορούς του Πόντου στις εκδηλώσεις της Ευξείνου Λέσχης Κοπανού, στον Κοπανό Ημαθίας, έπειτα από πρόσκληση της Λέσχης. Στη λύρα ήταν ο Μιχάλης Κασαμπαλίδης. Στη συνέχεια ακολούθησε ποντιακό παραδοσιακό γλέντι, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Την ομάδα συνόδευε η ταμίας του συλλόγου Μαργαρίτα Τοπαλίδου.

Στις 19 Αυγούστου, η χορευτική μας ομάδα συμμετείχε στα «Μουζάκια 2018», στο Μουζάκι Καρδίτσης, προσκλεκλημένοι του Γυμναστικού Συλλόγου Μουζακίου και Περιχώρων «Γ. Πασιαλής» και του ΝΠΔΔ «Αθλητισμός – Πολιτισμός - Νεότητα» Δήμου Μουζακίου, όπου και πάλι παρουσιάστηκαν χοροί από διάφορες περιοχές του Πόντου. Στη λύρα συνόδεψε ο Κωνσταντίνος Κουλούμογλου.

Εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου ο πρόεδρος Κοσμάς Αποστολίδης και η γραμματέας Νόπη Παπαδοπούλου, εύχονται στα μέλη και τους φίλους του συλλόγου «καλό φθινόπωρο και καλή και δημιουργική χρονιά!».