Τα συλλυπητήρια προς το μέλος του διοικητικού συμβουλίου Παύλο Μαυρόπουλο για το θάνατο της μητέρας του εκφράζει η Ένωση Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με ανακοίνωσε που εξέδωσε η Ένωση και την υπογράφουν εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου ο πρόεδρος Ηρακλής Τσακαλίδης και η γενική γραμματέας Παναγιώτα Ιωαννίδου, αναφέρεται:

«Με αφορμή το θάνατο της μητέρας του μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ Παύλου Μαυρόπουλου, στην τακτική του συνεδρίαση το διοικητικό συμβούλιο αποφάσισε:

1. Να εκφράσει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια της εκλιπούσας.

2. Ο σύλλογος αντί στεφάνου να καταθέσει το ποσό των πενήντα (50) ευρώ στο λογαριασμό του «Συνυπάρχω» στην Τράπεζα Πειραιώς που ανοίχτηκε για να συγκεντρωθεί το απαιτούμενο χρηματικό ποσό για την αγορά αναπηρικού αμαξιδίου για τις ανάγκες της μικρής Σταυρούλας».