Την έναρξη της νέας χορευτικής χρονιάς 2015-16 για τα τμήματα της Ευξείνου Λέσχης Χαρίεσσας σηματοδότησε ο αγιασμός που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015 στις έξι το απόγευμα στα γραφεία του συλλόγου παρουσία πλήθους κόσμου, ανάμεσα τους παιδιά, γονείς φίλοι και μέλη.

 

Μετά το τέλος του αγιασμού ο εφημέριος πατήρ Χρήστος απηύθυνε εγκάρδιες ευχές προς όλους, ενώ ο πρόεδρος του συλλόγου Γιώργος Μωυσιάδης, αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους για την παρουσία τους και έμπρακτη στήριξη τους στον σύλλογο ευχήθηκε στα παιδιά καλή πρόοδο, καλή και δημιουργική χρόνια.

EFXINOS.LESXI.XARIESSAS.XOREFTIKA.27.98

 

Διαβεβαίωσε πως ο σύλλογος είναι διατεθειμένος να συνεχίσει τις πλούσιες δράσεις του με βαθύ αίσθημα ευθύνης απέναντι στην ιστορία και την παράδοση αλλά και πως θα σταθεί σύμμαχος και αρωγός στην προσπάθεια των μαθητών στην γνώση και στην εκπαίδευση, βραβεύοντας ετήσιος τρεις μαθητές με το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ. Επισφράγιση όλων όσων ειπώθηκαν ήταν το δώρο που δόθηκε σε όλα τα παιδιά του συλλόγου που δεν θα μπορούσε να είναι αν μη τι άλλο από μια τσάντα.

Η βραδιά συνεχίστηκε συντροφιά με τα πλούσια εδέσματα των γυναικών του συλλόγου αλλά και με πολύ χορό και τραγούδι.

EFXINOS.LESXI.XARIESSAS.XOREFTIKA.27.93

 

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Ευξείνου Λέσχης Χαρίεσσας, «ο σύλλογος είχε την τιμή και τη χαρά να δεχτεί ένα μεγάλο δώρο ανήμερα της εκδήλωσης, μια Smart TV από την εταιρία SAMSUNG και την αγαπητή σε όλους μας συγχωριανή Σοφία Φερλαχίδου όπου τους ευχαριστούμε θερμά. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο πρώην βουλευτής Ηλίας Φωτιάδης ο δημοτικός σύμβουλος Θεόδωρος Γαιτανίδης ο τοπικός σύμβουλος Σταύρος Γεωργιάδης, ο Κυριάκος Καραγκιοζίδης, οι χοροδιδάσκαλοι Βαγγέλης Λάχανης, Αλέκα Τουμανίδου, Θοδωρής Φωστηρόπουλος Θοδωρής. Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους παρευρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση αυτή», καταλήγει η ανακοίνωση του συλλόγου. 

EFXINOS.LESXI.XARIESSAS.XOREFTIKA.27.9.2015