Σε εκλογές καλούνται τα μέλη του συλλόγου Ελλήνων Ποντίων Ντύσελντορφ και Περιχώρων, οι οποίες θα διεξαχθούν την Κυριακή 18 Μαρτίου 2018, στο Ενοριακό Κέντρο Αm Schönenkamp 1, από τις 11.30 το πρωί έως τις 6 το βράδυ.
Με ανακοίνωσή του ο σύλλογος Ελλήνων Ποντίων Ντύσελντορφ και Περιχώρων, προσκαλεί «όσα μέλη του συλλόγου, που δεν έχουν τακτοποιήσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς το σύλλογο, να εκπληρώσουν αυτές το αργότερο την ημέρα διεξαγωγής των εκλογών, ώστε να έχουν δικαίωμα ψήφου.
Όσα μέλη επιθυμούν να είναι υποψήφια για το νέο διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου, παρακαλούνται να θέσουν την υποψηφιότητά τους στην εφορευτική επιτροπή το αργότερο έως τις 03.03.2018.
Όσοι επίσης επιθυμούν να γίνουν μέλη του συλλόγου παρακαλούνται να θέσουν την αίτησή τους στην εφορευτική επιτροπή το αργότερο επίσης έως τις 03.03.2018.
Η εφορευτική επιτροπή αποτελείται από τους κυρίους/κυρίες: Σπύρος Θωίδης, Τηλ. 0152/52040963. Ελένη Παρασσίδου, Τηλ. 0157/32034141 και Μάρθα Τελλίδου, Τηλ. 0172/2066781.
Η παρουσία όλων των μελών του συλλόγου στις εκλογές θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα. Με φιλικούς χαιρετισμούς. Η εφορευτική επιτροπή».