Η βράβευση των επιτυχόντων μαθητών των δημοτικών κοινοτήτων Αμπελοκήπων και Μενεμένης, πργαματοποιήθηκε σε αντίστοιχες εκδηλώσεις, από τον δήμαρχο Λάζαρο Κυρίζογλου.

Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης 21 Δεκεμβρίου και της Πέμπτης 22 Δεκεμβρίου 2012 στο Καραπάντσειο Πολιτιστικό Κέντρο και στο Κινηματοθέατρο «Άστρον» αντίστοιχα, τελετές βράβευσης των επιτυχόντων μαθητών των σχολείων της Δημοτικής Κοινότητας Αμπελοκήπων και Δημοτικής Κοινότητας Μενεμένης στις εισαγωγικές εξετάσεις για τα Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι. το 2016.

Τις εκδηλώσεις «έντυσαν» μουσικά ομάδα παιδιών από το «Φάρο του Κόσμου» στην πρώτη εκδήλωση και  η νεανική  ορχήστρα του Δημοτικού Ωδείου Μενεμένης στη δεύτερη.

 

AMPELOKHPOI.MENEMENH.ARISTOYXOI1

Στην ομιλία του ο δήμαρχος Αμπελοκήπων - Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου συνεχάρη τους πρωτοετείς, πλέον φοιτητές και σπουδαστές και αναφέρθηκε στο 2016 ως μία σημαντική χρονιά για τη χώρα μας καθώς ανακηρύχτηκε από την UNESCO ως έτος Αριστοτέλη λόγω της συμπλήρωσης των 2400 ετών από τη γέννηση του μεγάλου Μακεδόνα φιλοσόφου, μαθητή του Πλάτωνα και διδασκάλου του Μεγάλου Αλεξάνδρου, ενώ μοίρασε και σχετικά έντυπα αναφορικά με το βίο και τα έργα του Αριστοτέλη.

 

AMPELOKHPOI.MENEMENH.ARISTOYXOI3

Στην εκδήλωση της Τετάρτης βραβεύτηκε ο «Φάρος του Κόσμου» και ο πατέρας Αθηναγόρας Λουκατάρης για τις επιτυχίες τους σε Ελλάδα και στο εξωτερικό με τη συμμετοχή τους σε διαγωνισμούς ρομποτικής.