Λόγω των έντονων βροχοπτώσεων, που προβλέπονται από το Μετεωρολογικό Δελτίο για την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 201, το ποντιακό γλέντι της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων Νάουσας, μεταφέρεται στο Κιόσκι Νάουσας (Δημοτικό Πάρκο Νάουσας). Το γλέντι θα ξεκινήσει στις 12.30 το μεσημέρι και η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.
Η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νάουσας και το διοικητικό συμβούλιο προσκαλεί τα μέλη, τους φίλους και τους κατοίκους της πόλης, αλλά και όσους βρεθούν στην περιοχή να παραβρεθούν και να ζήσουν μια αξέχαστη ημέρα. Όπως μάλιστα επισημαίνεται στην ανακοίνωση «σας περιμένουμε όλους, γιατί ο καιρός, δεν μας πτοεί…!».
Στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα συμμετέχουν οι καταξιωμένοι καλλιτέχνες, Στάθης Νικολαΐδης στο τραγούδι, Δημήτρης Ξενιτόπουλος στη λύρα, Κώστας Ζώης στο νταούλι και Δημήτρης Φουντουκίδης στα πλήκτρα, αλλά και πολλοί άλλοι καλλιτέχνες.
Την Παρασκευή
Επίσης η Εύξεινος Λέσχη καλεί μικρούς και μεγάλους σε ένα πρωτότυπο, γεμάτο διασκέδαση, κέφι και χορό αποκριάτικο παιδικό πάρτυ μασκέ την Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015 στις 6 το απόγευμα στην Λέσχη Αξιωματικών Νάουσας (απέναντι από το δημοτικό θέατρο).